Foto:  DR
Foto: DR

CHOK: Mette Blomsterberg stopper i 'Den store bagedyst'

Den populære dommer stopper efter fem skønne sæsoner.

Siden første afsnit af DR-succesen 'Den store bagedyst' i 2012 har den dygtige konditor Mette Blomsterberg været en del af dommerpanelet. Programmet har nu kørt i hele fem sæsoner, men nu har Mette efter mange overvejelser valgt at trække stikket og sige stop.

- Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i tv-produktionen. Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, fortæller Mette til DR.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst’-Luna er tilbage på skærmen

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg savner sin mor

- Det er vi da røværgerlige over. Mette er jo ikke kun faglig dygtig, hun laver også godt fjernsyn, og hun er god at have med på settet. Så det er vi da trætte af, men på den anden side har jeg også enorm respekt for, at hun mærker efter og trækker stikket, mens legen er god. Det fortjener et skulderklap, siger DR's redaktionschef Søren Juul Baunsgaard til Realityportalen.dk.

Hvem, der nu skal være dommer i det populære program, er endnu ikke besluttet.

Gense nogle af de gode øjeblikke med Mette nedenfor:

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg: Jeg er ikke homofobisk

SE BILLEDERNE: ‘Bagedyst’-Julianes datter er blevet døbt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.