CHOK! 'Løvens hule'-stjerne og kæresten går hver til sit

Den tidligere løve i det populære DR-program og kæresten har besluttet at flytte fra hinanden.

Kærligheden er brast for den tidligere serie-investor fra 'Løvens hule' Tommy Ahlers og hans kæreste gennem to og et halvt år, den 43-årige iværksætter, DJ og radiovært, Le Gammeltoft.

Artiklen fortsættes under videoen med Sille og David, der fortæller alt om troskabstesten... 

Parret mødte hinanden i 2019 i forbindelse med folketingsvalget, og forholdet tog hurtigt fart, men nu gik den ikke længere.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjernes store beslutning: Det er slut

Det fortæller de hver især på deres Instagram-profiler, hvor de har postet en enslydende tekst.

- Når kærligheden er der, skal man rykke på det. Derfor valgte vi at flytte sammen sidste forår. Man skal dog også erkende, når tingene ikke fungerer. Den erkendelse er vi i fællesskab nået frem til, og derfor har vi valgt at gå fra hinanden, skriver 46-årige Tommy Ahlers. 

Også Le Gammeltoft fortæller, at det har været en udfordring at leve som en sammenbragt familie.

LÆS OGSÅ: Grædende realitybabe hentet i ambulance: Kunne ikke stå på benene

- Det har været for svært at flytte sammen, hver med to børn, og få det til at fungere. Vi er kede af det, men glade for alt det vi havde sammen, skriver hun.

Parret nåede at flytte sammen i et byhus til 35 millioner på Holmen i København. Huset overtog de og flyttede ind i i foråret 2021.

Le Gammeltoft har fra et tidligere forhold døtrene Filippa og Lilja Lykke, der er henholdsvis ti og fem år, mens Tommy Ahlers har børnene Isa på ti og Matthis på fjorten år.

LÆS OGSÅ: Umulig scene på 'Badehotellet': Vi måtte spille den om igen og igen

Tommy Ahlers deltog som investor i 'Løvens Hule' fra 2015 og til 2018, hvor også Ilse Jacobsen, Christian Stadil og Birgit Aaby medvirkede. Siden har han gjort karriere som Venstre-politiker og var i 2018 og 2019 uddannelses- og forskningsminister.

Udover at vi kender Le Gammeltoft som iværksætter, så deltog hun i 2013 i 'Vild med dans', hvor hun dansede med Frederik Nonneman.

LÆS OGSÅ: Kia afslører ny indlæggelse: Derfor har jeg holdt det hemmeligt

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tommy Ahlers (@tommyahlers)