Foto: All Over
Foto: All Over

CHOK: Lamar lever som hjemløs

Den tidligere NBA-stjerne lever lige nu en tilværelse som vagabond, da Kardashian-baben har smidt ham på gaden.

Det har været et turbulent ægteskab mellem Khloé Kardashian og den tidligere NBA-stjerne Lamar Odom, der i oktober blev fundet livløs på et bordel i Nevada, hvor han havde taget en overdosis efter at have festet med prostituerede og kokain til den lyse morgen. 

Efterfølgende har Khloé Kardashian hjulpet Lamar Odom med at komme tilbage på benene, og i februar offentliggjorde parret, at de skulle giftes igen. Realitystjernen lejede sågar et hus til Lamar tæt på hende, som ifølge TMZ kostede 25.000 dollars at leje om måneden.

(Khloé Kardasian og Lamar Odom. Foto: ALL OVER)
(Khloé Kardasian og Lamar Odom. Foto: ALL OVER)

LÆS OGSÅ: Politiet afslører, at Lamar Odom tog stoffer før kollaps

LÆS OGSÅ: VILDT rygte: Khloe Kardashian er gravid, og Scott er faren?

Lamar Odom sat på gaden

Men nu er det slut. Ifølge det amerikanske sladderblad TMZ er der blevet fundet en crackpibe i det hus, som Khloe har lejet til Lamar Odom, hvilket var dråben for realitystjernen.

Efter fundet af crackpiben valgte Khloé Kardashian at smide den tidligere NBA-stjerne på porten, da hun ikke vil acceptere, at han tager stoffer igen. Lamar Odom lever derfor som vagabond for tiden, da han er nødsaget til at sove på sofaer hos venner, skriver TMZ. 

Se billederne af Lamar Odom og Khloe Kardasian øverst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian udforsker sin seksualitet: Klar til kvinder

LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians vilde vægttab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.