CHOK! Kendispar skal skilles

Efter næsten to års ægteskab er det slut. Det var ikke Lasses ønske at gå hver til sit.

Den 49-årige komiker Lasse Rimmer og 27-årige influencer Line Hoffmeyer skal skilles. De skilles som venner, efter de længe har kæmpet for at redde forholdet.

Det fortæller Line Hoffmeyer på Instagram.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

- Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af, skriver influenceren i et opslag.

De to blev gift i august 2019, og det var anden gang, at Lasse Rimmer gav en kvinde sit ja. Han har fra 2001 til 2008 været gift med Lene Dahlquist.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om romance med Teitur

Ikke Lasses ønske

Også den populære tv-vært og komiker deler den triste nyhed.

- Jeg blev ikke gift for at blive skilt. Men det blev jeg. Så da jeg blev gift igen for to år siden, var det med den skråsikre overbevisning, at denne gang, der ville det være i med- og modgang, til døden jer skiller, hele balladen. Noget må jeg sgu da have lært af at have prøvet og fejlet, indleder han et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-fyr er blevet far igen

Her fortæller han også, at der ikke er noget vrede eller utroskab bag beslutningen om at gå hver til sit, og at det ikke var en beslutning, han ønskede.

- Jeg er stadig fuld af kærlighed til den kvinde, der har gjort livet lysere og gladere for mig og mine i flere år. Du har gjort vores liv så meget bedre, Line. Tak! Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand, skriver han om den 20 år yngre Line.

Stoppede fertilitetsbehandlingen

Lasse Rimmer har teenagedøtrene Pipi og Hedvig fra sit tidligere forhold, men han havde også en drøm om at det skulle lykkes at få børn med Line, og sammen var de to i fertilitetsbehandling. Dog valgte de i foråret at sætte kampen for børn på pause.

LÆS OGSÅ: Dyrlunds tragiske død: Familien i dyb sorg

- Jeg kan mærke det på både humøret og kroppen, så situationen er simpelthen bare den, at hvor gerne, jeg end vil være mor, er tiden lige nu ikke til at lægge yderligere pres på min krop, eller vores familie, oplyste Line dengang om årsagen til at stoppe i behandling.

Af praktiske årsager kommer Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer til at dele adresse lidt endnu. Men Lasse skal bo i deres lejlighed på Amager, mens Line har fundet en mindre lejlighed, som hun kan flytte i fra den 15. september.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' er tilbage med tre kendte ansigter

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)