CHOK! Kærligheden brast for 'Ex on the Beach'-par

Frederik og Linemaria var eksklusive og havde mødt hinandens familier, men nu er kærligheden brast mellem de to 'Ex on the Beach'-stjerner.

Det var desværre en kortlivet kærlighed, der var mellem de to 'Ex on the Beach'-stjerner Frederik Skovbjerg og Linemaria Busk. Deres heftige flirt, der startede efter hjemkomsten fra optagelserne af tredje sæson af Kanal 4-programmet, er nemlig brast efter knap halvanden måned.

Det bekræfter både Frederik og Linemaria overfor Realityportalen. Begge fortæller de også, at det var Frederik, der traf den triste beslutning.

- Mig og Linemaria har afsluttet vores flirt. Vi har ikke været et kærestepar, men vi har flirtet lidt, og det er afsluttet nu. Vi er to forskellige steder i vores liv lige nu, og vi vil nogle forskellige ting. Jeg har rigtig travlt i min hverdag, så det er rigtig presset for mig at bygge et forhold op lige nu, så det fungerer ikke for mig, forklarer Frederik om bruddet.

Linemaria: Jeg savner ham

Stemningen er den samme i Linemarias lejr, hvor hun også har følt, at forholdet bare ikke skulle være nu.

- Frederik afsluttede det i går, efter vi begge har brugt et par dage og tænkt over tingene. Hverken Frederik eller jeg er klar til at have en kæreste, fortæller Linemaria til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre

Hun tilføjer, at det også var den store opmærksomhed omkring forholdet, der afgjorde sagen for hende.

- Vi tog det stille og roligt og nød bare hinanden, men i takt med forpremieren og alt snakken med presse, følte vi lidt, at der blev hevet en titel ned over hovederne på os, som vi ikke var klar på, og så blev tingene lidt overvældende for os begge efterfølgende, fortsætter Linemaria og understreger, at hun kommer til at savne Frederik.

- Frederik er en rigtig dejlig fyr, men jeg er ikke klar til at have en kæreste. Jeg kommer til at savne ham, uden tvivl, men jeg kan mærke i dag, at det er det rigtige, vi har gjort, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Erstattede Sarah Amalie

Frederik kom som bekendt senere ind i den tredje sæson, hvor Linemaria er en del af startcastet. Men som det er blevet afsløret, så var det Sarah Amalie, som også senere kommer ind i programmet, som Frederik kastede sin kærlighed på i villaen.

Men efter hjemkomsten til Danmark, var det den eftertragtede Linemaria, som fik Frederiks hjerte til at slå lidt hurtigere.

Parret nåede at møde hinandens familier og var eksklusive, selv om de prøvede at tage forholdet med ro og ikke betegnede hinanden som kærester helt endnu.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ’Ex on the Beach’-babe ville hjem

Men så langt nåede det altså aldrig for de to turtelduer, der nu er gået fra hinanden.

Da forholdet blev offentligt, fortalte Line Maria dog også, at hun havde sine betænkeligheder ved at date Frederik.

– Der er også mange ting, der skal overvejes fra min side, for Frederik er jo den person, han er – han har været sammen med nogle piger, blandt andet Fie Laursen, og der mange ting, jeg lige skal have med i overvejelserne, inden vi tager forholdet videre. Det gælder også i forhold til Frederiks datter, som jeg også skal have med i mine overvejelser, da jeg ikke helt ved, om jeg er klar til at blive papmor, fortalte hun i sidste uge til Realityportalen.

I videoen øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Frederik, hvor han også afslører, hvordan han og Mark Bøgelund står efter, de blev rygende uvenner til 'Ex on the Beach'-premieren.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par venter dreng: Jeg håbede på en pige

LÆS OGSÅ: WAUW! Paradisoer springer ud som skuespillere