CHOK: Første gang i 'Nybyggerne' nogensinde

Populær vært genoptager værtstjansen fra sidste år.

Christian Degn må have gjort det godt, for det er første gang, at en vært får lov til at gennemføre to sæsoner i træk af livstilsprogrammet 'Nybyggerne'. Christian er selv beæret og glæder sig gevaldigt, og det gør indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard også.

- Jeg synes, at det er mega fedt, at Christian har fået lov til at være med i 'Nybyggerne' to gange. Det er der jo ikke mange der får lov til og slet ikke to gange i træk, forklarer Mette Helena og Ask Abildgaard supplerer:

- Jeg synes også, at man kan fornemme det i sæsonen. Der er noget pingpong, og det fungerer, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Har Janni sagt undskyld til Tina? Nu svarer Janni

Når det kommer til pingpong, kan Christian Degn kun give Ask ret.

- Jeg har lært Mette Helena og Ask meget bedre at kende, og det at vi er trykke ved hinanden - Det håber jeg, at man kan mærke ude i stuerne. Vi har det bare så fedt med hinanden, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

Selvom værten og dommerne er genkendelige, er der også meget nyt i 'Nybyggerne'. Alle fire par til den sjette sæson af TV2-programmet ‘Nybyggerne’ er helt uerfarne, og snart kan de smøge ærmerne op og begynde det store projekt med at sætte et hus i stand fra bunden.  Derudover er sidste års lokation Silkeborg blevet byttet ud med den smukke jyske by Sønderborg.

Både de nye deltagere og den nye lokation bliver rost til skyerne af den erfarne vært.

- Det bliver en vanvittig god sæson. Deltagerne er sjovt, kreative og lige ud af posen, og Sønderborg er et overdrevet fedt sted. Hvis Sønderborg havde ligget tættere på mit arbejde, så havde jeg flyttet dertil, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Efter psykisk terror: Deltager ude af 'Ex on the Beach'

Det første afsnit af ‘Nybyggerne’ kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag den 29. september.