CHOK! Fie tager konsekvensen efter sugardating-reklame

Fie Laursen har i sin tid som influencer, blogger og reality-stjerne klaret sig igennem flere skandaler. Men sugardating-sagen har været ekstra omfattende, og derfor ser Fies fremtid nu helt anderledes ud.

For en lille uge siden postede Fie Laursen et opslag på Instagram, hvor hun anbefalede sine mere 300.000 følgere til at oprette en profil på en sugardating-side, som hun også selv brugte til blandt andet at sælge brugte trusser.

Siden har reality-stjernen modtaget hård kritik, blandt andet fra andre influencere som Sofie Linde og Irina Olsen, og både Fie Laursen selv og hendes familie har modtaget trusler. Fie har også ændret sit telefonnummer, da hun, som hun selv beskriver det, har modtaget massiv chikane. Selv om hun før har været ude i den slags stormvejr, så har det denne gang ført til, at hun har taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: Fie om trusler efter sugardating-reklame: Jeg er knust over at blive hængt ud

- Kære følgere. JEG TRÆKKER MIG. Et valg jeg skulle have taget sidste sommer, da min psyke knækkede, og jeg allerede der stillede spørgsmål til min karriere. For et år siden stoppede jeg med at lave reality-tv, og i dag har jeg slettet min blog efter 10 gode år, skriver 23-årige Fie Laursen på Instagram.

Tilbage i 2018 meldte hun dog også ud, at hun ville lukke sin blog. Men denne gang er det anderledes.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab

- Denne gang har jeg faktisk slettet den og kan ikke gendanne den, siger Fie til Realityportalen.

Hun lukker ikke bare bloggen ned, hun trækker sig også som influencer, og hun vil ikke længere dele ud af sit liv på YouTube. Til gengæld vil hun fortsætte med at dele sit liv på Instagram, hvor hun også vil fortsætte med at lave reklame. Men hendes profil vil være privat, og alle negative kommentarer vil blive slettet.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer

Den seneste skandalesag med sugardating blev det, der fik Fie Laursen til at lukke bloggen ned nu, men der er også andet, der ligger til grund for hendes valg. Blandt andet har reality-stjernen nogle psykiske problemer, hun kæmper med.

I stedet for livet som influencer, vil Fie fremover bruge sin energi på den virksomhed med salg af egne produkter, som hun de sidste fire måneder har arbejdet på at bygge op.

LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!

Herunder kan du se Fie Laursens opslag. 

 
View this post on Instagram
 

Kære følgere... JEG TRÆKKER MIG.. Et valg jeg skulle have taget sidste sommer, da min psyke knækkede og jeg allerede der, stillede spørgsmål til min karriere. For et år siden stoppede jeg Reality TV- og idag har jeg slettet min blog, efter 10 gode år. Jeg har også valgt ikke at have min levevej som influencer- De sidste 4 måneder har jeg arbejdet på at iværksætte egen virksomhed, med egne produkter, så jeg kunne træde mere fra som offentligt ansigt og skabe et mere privat liv, som forretningskvinde i en ny branche. Jeg vil heller ikke dele meget ud af mit liv, på youtube længere, men jeg vil filme når jeg føler for det. Jeg har efter alle de år brug for at give lidt slip, skabe et mere privat og roligt liv, derfor takker jeg af for endnu flere, af mine projekter. Jeg vil stadig dele det af mit liv på Instagram, jeg føler for - og stadig lave reklamer, men dette vil ikke være noget jeg kategorisere som hverken mit job eller noget jeg skal gøre. Jeg glæder mig til at dele min virksomhed med jer, til den tid - Og så vil jeg her, takke af for de 10 år jeg har kaldt dette mit arbejde. Jeg er snart 24 år gammel, bøvler med ting psykisk som gør, at jeg må tage ansvar for mit liv og fremtid. Det har været en svær beslutning, men den føles helt rigtig. Et nyt liv er i sigte, som både føles skræmmende og på samme tid kan jeg endeligt trække vejret.... Tak for de crazy år ❤️❤️❤️❤️ Alle der forsat kommentere negativt på min side vil blive slettet og min profil vil være privat, kun tilladt at følge med for de positive!! Kæmpe kys fra mig

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on