Fie og Frederik fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Fie og Frederik fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

CHOK! Fie og Frederik er gået fra hinanden

Kærligheden er brast mellem 'Ex on the Beach'-parret, da Frederik har gjort det forbi med Fie.

I øjeblikket følger vi Fie Laursen og Frederik Skovbjergs kærlighedshistorie helt tæt under Kanal 4-programmet 'Ex on the Beach', hvor de to mødte hinanden. Under programmet er der både op-og nedture, men efter hjemkomsten til Danmark er de to forblevet kærester og har nu dannet par i et par måneder.

Efter hjemkomsten fra Mauritius er Fie og Frederik flyttet sammen i fælles lejlighed, de har fået en fælles hund, bil og kærestetatoveringer, så de må siges at have taget et par store skridt sammen i løbet af forholdet. Desværre er kærligheden nu brast mellem dem.

- Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op. Jeg var uenig, men jeg blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter. Jeg troede, at jeg var klar til at indgå et forhold, men med et voldeligt forhold og traumer i rygsækken har det været en stor udfordring for mig at være en god kæreste med overskud og tillid.

- Frederik er den bedste mand - og jeg har aldrig haft så god en kæreste før, men jeg er også voksen nok til at se, at han ikke skal tage min kamp - så derfor har jeg valgt at tage den, men med ham som min bedsteven ved min side, forklarer Fie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået særlig ‘Ex on the Beach’-kontrakt: Denne eks må ikke komme ind

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da den knust Fie mistede sin kæreste i 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg ville forlade ‘Ex on the Beach’

Psykiatrisk hjælp

Parret fortsætter med at bo sammen i de næste tre måneder, hvor de stadig har lejligheden. Og ifølge Fie skilles de som venner.

-  Jeg har søgt psykiatrisk hjælp og går til psykolog, hvor jeg får hjælp til at komme videre fra min fortid. Min hverdag fungerer normalt, men ikke når jeg har en kæreste. Lejligheden er opsagt, jeg har søgt om en ny lejlighed, og i de sidste tre måneder, hvor vi har lejligheden, bor vi her sammen som venner. Jeg vil stadig være en del af Klaras liv som før.

- Frederik vil også stadig se hundene, når jeg skal bo alene med dem til sommer. Vi er begge knuste, men prøver at holde os stærke som bedste venner. Som det ser ud nu, beholder vi også stadig vores tatoveringer. Det, vi har opbygget sammen, er noget af det mest ægte, jeg har følt til en partner, men forsætter vi som kærestepar, bliver det til en grim ting på grund af mine problemer. Vi håber, at vores fans vil støtte os og respektere, at det er sådan, som det skulle gå.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Herunder kan du se Fies opslag fra Instagram:

 
View this post on Instagram
 

Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op, jeg var uenig men blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter. Jeg troede at jeg var klar til at indgå et forhold, men med et voldeligt forhold og traumer i rygsækken, har det været en stor udfordring for mig at være en god kæreste, med overskud og tillid. Frederik er den bedste mand - og jeg har aldrig haft så god en kæreste før, men jeg er også voksen nok til at se at han ikke skal tage min kamp - så derfor har jeg valgt at tage den, men med ham som min bedsteven, ved min side. Jeg har søgt psykiatrisk hjælp - og går til psykolog, hvor jeg får hjælp til at komme videre fra min fortid. Min hverdag fungere normalt, men ikke når jeg har en kæreste. Lejligheden er opsagt, jeg har søgt om en ny lejlighed - og i de sidste 3 måneder vi har lejligheden bor vi her sammen, som venner. Jeg vil stadig være en del af klaras liv, som før. Frederik vil også stadig se hundene, når jeg skal bo alene, med dem til sommer. Vi er begge knuste, men prøver at holde os stærke som bedste venner. Som det ser ud nu, beholder vi også stadig vores tattoveringer. Det vi har opbygget sammen er noget af det mest ægte jeg har følt, til en partner - men forsætter vi som kæreste par bliver det til en grim ting, pga mine problemer. Vi håber vores fans vil støtte os og respektere det er sådan, det skulle gå.

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on