Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

CHOK! 'Ex on the Beach'-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

Nu er det helt slut mellem Mikkel og Amanda.

Efter et par turbulente måneder, hvor 'Ex on the Beach'-parret Mikkel og Amanda slog op efter tre tilfælde af utroskab fra Mikkels side, slog parret tidligere på måneden fast med syvtommersøm, at de var sammen igen, da Mikkel friede til Amanda under en partyrejse til Sunny Beach, hvorefter de blev gift.

Mikkel kunne efterfølgende fortælle, at han var jublende lykkelig over, at han havde vundet Amandas tillid igen, og han var ikke i tvivl om, at denne gang ville blive anderledes, så Amanda intet havde at frygte i forhold til utroskab.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mikkel ser Amanda have sex med en anden i første afsnit af 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: Amanda: Sådan var Mikkel utro

- Jeg ved med mig selv, at det kun er Amanda, jeg vil. Det var svært, da vi kom hjem (fra ‘Ex on the Beach’, red) at vænne sig til alt opmærksomheden, men vi har begge fået mere ro på og fundet ud af, at vi ikke kan uden hinanden, fastslog Mikkel dengang.

Nu, knap tre uger senere, er det dog desværre gået galt mellem parret igen. Denne gang er det dog ikke Mikkel, der har været utro:

- Amanda og jeg har slået op, og det er grundet, at Amanda har været mig utro og har løjet om det i en måned. Jeg fik beskeder fra følgere for en måned siden omkring, at hun havde været mig utro, men hun benægtede, og jeg valgte at stole på hende, men jeg kunne mærke, at der var noget galt, så i løbet af den sidste måned har jeg spurgt ind til det så mange gange, men alt er blevet benægtet, starter Mikkel et opslag på sin private Instagram.

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

- Da vi efterfølgende kommer hjem fra Sunny Beach, begynder personerne at sende skærmbilleder af samtalen mellem dem og den utro-sjakal. Amanda benægter stadig alt og laver hemmelige aftaler med den utro-sjakal om at lyve mere. I fem dage er jeg snot forvirret over, hvad der er sandt og ikke er. Jeg vælger dog stadig at stole på Amanda og skriver undskyld for, at jeg ikke stolede på hende, indtil sjakalen så dagen efter vælger at fortælle mig sandheden, fortsætter han og uddyber:

- Efterfølgende indrømmer Amanda det endelig selv. Jeg kunne sagtens have tilgivet utroskab, hvis hun havde været ærlig, da jeg konfronterede hende første gang, ligesom jeg var ærlig overfor hende, da hun konfronterende mig. Vi må se, hvad fremtiden bringer. P.S. Den eneste grund til, at sjakalen vælger at fortælle mig sandheden, er i håbet om, at få flere følgere. Fucking ynkeligt.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Realityportalen.dk har fået tilladelse fra Mikkel om at bringe opslaget, men han ønsker ikke at udtale sig nærmere omkring bruddet med Amanda.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Amanda om episoden.

LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er blevet gift