CHOK: Dette par vil i aften forlade 'Vild med dans'

Ét par vil i aftenens 'Vild med dans' ikke danse længere.

Danske Spils odds-eksperter har lagt tallene sammen, og der er ikke den store tiltro til Marathon løberen Abdi Ulads kunnen på dansegulvet.

Hele 50 procent af alle spil på, hvem der ryger ud, er sat på Marathon løberen Abdi Ulad og danser Malene Østergaard. Og det er på trods af, at parret fik flere point end Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard i første program. Point, som parrene tager med over til anden runde.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard har fået tilbuddet flere gange: Derfor sagde jeg ja til 'Vild med dans' i år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Abdi og Malene fortæller om 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kæresten med i 'Den store bagedyst'

- Som sagt, så er det en popularitetskonkurrence, og vi regner med, at Jacob Hougaard har mere folkelig opbakning end både Jannie Faurschou og Abdi Ulad, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

20 procent af ”taberspillene” er sat på Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichardt, mens 15 procent går til Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard.

LÆS OGSÅ: UH! Har Nynne fundet en ny mand?

Den store vinder

Mens det altså er Abdi Ulad, der lige nu står til at skulle forlade 'Vild med dans' denne fredag ifølge Danske Spil, så står Lise Rønne og Silas Holst til at blive aftenens vindere. Hele 30 procent af alle de spil, der er sat på vinderen af konkurrencen, er sat på Lise Rønne og Silas Holst.

- Det viser, at ’Vild med dans’ mere er en popularitetskonkurrence end en dansekonkurrence, og at det også betyder noget, hvilken professionel danser, der er en del af parret. For man kan godt forestille sig, at Silas Holst trækker lige så mange stemmer som Lise Rønne, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Se med i aften kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 play, hvor det bliver afgjort, hvem der skal forlade 'Vild med dans' som det første par.

LÆS OGSÅ: To ‘Forsidefruer’ i nyt tv-projekt