CHOK: Deltager færdig i 'Robinson Ekspeditionen'

'Robinson Ekspeditionen' slutter i utide for en af årets deltagere.

ADVARSEL! Artiklen indeholder spoilers fra mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'. Hvis du ikke vil vide, hvem der forlader ekspeditionen, så lad være med at læse videre.

Det fjerde afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' løber i aften over skærmen, og årets udgave af TV3-programmet adskiller sig fra de seneste sæsoner på især ét punkt. I de sidste par år har en lang række deltagere nemlig forladt ekspeditionen undervejs af forskellige årsager andre end en skade.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Det har værten Jakob Kjeldbjerg været stærkt utilfreds med, og flere gange har han raset mod de såkaldt quittere. Dem har han været sparet for i denne sæson, hvor folk indtil nu har været stemt ud eller er røget ud i en dødskamp. Det roste 'Robinson'-værten deltagerne for i seneste afsnit, hvor de alle slog fast, at ingen havde tanker om at forlade ekspeditionen i utide.

Desværre er man ikke altid herre over, hvad der sker, og Jakob Kjeldbjerg må i aftenens afsnit fortælle de triste deltagere, at Søren må rejse hjem til Danmark og ikke kommer tilbage på øen for at færdiggøre årets ekspedition med dem. I seneste afsnit vågnede han op med ondt i armen, og da smerterne kun blev værre, endte han med at blive hentet og sejlet på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

Her stod det klart, at Søren var blevet stukket i armen, hvilket havde givet en betændelse, der var gået i blodet. Hverken holdkammerater eller seere fik dog at vide, om det var slemt nok til at sende ham ud af ekspeditionen, men Jakob Kjeldbjerg overbringer i aften den dårlige nyhed.

- Jeg har nyt om Søren. Og det er dårligt nyt. Han er blevet udskrevet fra hospitalet, men Søren vender ikke tilbage til ekspeditionen. Det er godt nyt, at han er udskrevet. Han skal nok komme sig, men det ville han ikke have en jordisk chance for på en øde ø, fortæller værten til de triste holdkammerater.

LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

Du kan se mere til Sørens exit i videoen herunde, mens du kan se hele afsnittet af 'Robinson Ekspeditionen' i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen