CHOK: Dansk sangerinde slået ned i byen

En hyggelig aften i byen udviklede sig til et mareridt for den danske sangerinde Freja Kirk, og hendes kæreste, danseren og koreografen Sus Wilkins.

To mænd gik nemlig amok på parret, og på sin facebook-profil har Freja Kirk uploadet et billede af sit forslåede ansigt.

- Wow, jeg føler mig elsket. Tak for al jeres venlighed, kærlighed og støtte, skriver sangerinden og forklarer, hvad der er sket:

- Den anden aften forsvarede jeg min kæreste ved at sige "helt ærligt, drenge, opfør jer ordentligt" til to mænd, der sagde nogle rigtig grimme ting til hende.

- Det gjorde, at jeg fik en knytnæve i ansigtet og blev slået flere gange. Min modige kæreste fik mig væk derfra, mens mændene også slog hende. De to mænd er nu fanget, og jeg er ok, stadig i chok. Men ok, skriver sangerinden.

LÆS OGSÅ: Konge fra Marielys med i 'Voice'

Wow jeg håber I bliver dømt!! #atbeskyttesinkæreste #toprotectyourgirlfriend Posted by Freja Kirk on 9. april 2015

Også Sus Wilkins takker på sin facebookprofil for den støtte, parret har modtaget, men fortæller også, at de begge stadig er i chok over den voldsomme episode.

- Tak for alle de søde mails, beskeder og opkald. Vi er begge okay, men meget chokerede, skriver hun.

Freja Kirk blev først kendt, da hun deltog i programmet 'Voice - Danmarks Største Stemme', men har siden skabt sig en karriere og hittet med numre som Go' og 'Forever'.

Se Frejas fantastiske optræden i 'Voice Danmarks Største Stemme':

https://www.youtube.com/watch?v=X6CC0eeWgFg

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Fremtiden ser lys ud

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.