CHOK: Dansk sanger afslører dødsangst

Efter ti dages uafbrudt fest kammede det over.

- Der blev givet gas og også i en negativ grad, svarer Pharfar, da sangerinden Clara Sofie spørger, hvordan det nu lige var med festerne i gamle dage.

- På det tidspunkt havde jeg måske en otte-ni jobs om ugen. Det første lå typisk om onsdagen, og så kunne jeg gode lide at blive på klubben et par timer ekstra, og ellers kunne jeg ramme København ved 03-tiden, og så ville jeg finde en anden klub dér.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger åbner op om svært misbrug

Var tæt på at sige farvel

- Det er jo bare... Måske den eneste branche, hvor man blander business og pleasure på den måde, kommenterer Clara Sofie og kalder grænserne mudrede.

- Sådan kunne det bare stå på fire dage i streg, forklarer Pharfar om sine festligere tider og fortsætter:

- Til sidst har man jo opbygget nogle sindssyge tømmermænd, så når jeg kom hjem om søndagen, havde jeg det ofte så dårligt, at jeg fik opbygget en form for delirium-tilstand (akut forvirringstilstand, red.). Jeg var bange for at sove, jeg svedte, og jeg havde mareridt om natten. Jeg havde dødsangst, og min krop var så nede.

LÆS OGSÅ: Stresset Mascha Vang: Jeg kan ikke være i nuet

Meddeltageren i 'Syng min sang'-programmet Kandis-Johnny spørger Pharfar, hvor mange dage i træk, han kunne leve på den måde.

- Der var engang, hvor min daværende kone var på ferie, og jeg havde taget ti dage i træk... Og dér følte jeg, at jeg var meget tæt på at sige farvel, svarer en tydeligt berørt Pharfar og tilføjer, at han synes, det er vigtigt for musikere at vise befolkningen, at de er hele mennesker, der også lever under et pres.

LÆS OGSÅ: Sårbar 'Paradise'-babe: Jeg har følt mig ubrugelig

Se hele klippet herunder:

Programmet kan ses på Viaplay og sendes på TV3 mandag-torsdag kl. 20.00.