CHOK: Bro og Jasmin sammen igen

Selvom Bro og Jasmin er gået fra hinanden, så betyder det ikke, at deres serie slutter.

I starten af juni afslørede Kevin 'Bro' Andreasen og Jasmin Victoria, at de ikke længere danner par. Historien meldte ikke noget om, hvad der var årsag til bruddet, men på sin Instagram insinuerede Jasmin, at det skyldtes utroskab fra Bros siden.

LÆS OGSÅ: Blev kendt som ‘Dumme-Pernille’: Nu er hun jurist

tyder alt på, at man får lov til at komme helt tæt på bruddet, som de ellers har været så hemmelighedsfulde omkring. Foråret igennem har man kunnet følge parrets op- og nedture i deres egen tv-serie på Discovery+, og selvom forholdet er slut, så er serien slet ikke slut. Bro og Jasmin er nemlig stadig sammen om tv-programmet.

LÆS OGSÅ: Tom Cruises beslutning: Ser ikke sin datter

- Programserien 'Bro & Jasmin' har været meget populær blandt vores seere. Det skyldes uden tvivl, at de begge har utrolig meget på hjerte og samtidig været generøse med at lukke publikum helt ind i deres privatliv. Derfor har vi allerede gennem længere tid været i gang med optagelser til endnu en sæson, fortæller programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om forholdet til Oliver

- Hos Warner Bros. Discovery laver vi historier fra virkeligheden, og når man er med helt tæt på rigtige mennesker, er det naturligt, at programmer kan være præget af både med- og modgang. Det er netop derfor programmerne opnår den grad af autenticitet, der gør dem så effektfulde.

Ligesom man så det med Bendtner og Philine, vil man altså kunne følge Bro og Jasmin sammen og hver for sig på skærmen, selvom de ikke længere er et par.

Bro og Jasmin har i programmets første sæson lukket seerne helt tæt på deres skænderier, så der er ingen tvivl om, at man også kommer til at opleve bruddet, når serien vender tilbage.

LÆS OGSÅ: Simone deler forældremareridt: Det gør så ondt