CHOK! 'Årgang 0'-Stephanie om sin far: Stjal min opsparing og kaldte mig "snotunge"

Stephanie afslører alt om forholdet til sin far. Det ene tillidsbrud efter det andet har ført til, at far og datter i dag ingen kontakt har.

Den populære 'Årgang 0'-serie har gennem tiden budt på mange hjertevarmende og rørende historier fra det virkelige liv, som vi alle kan spejle os i.

Men den historie Stephanie Siguenza fortæller i sin nye bog er der intet fint over.

LÆS OGSÅ: Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr

I bogen afslører hun, hvorfor hun nu i to år, helt præcis siden den 10. oktober 2018, ikke på nogen måde har haft kontakt til sin far, Christian van-der Watt. Bruddet mellem far og datter åbner hun yderligere op om i et interview med TV 2, der også har fremlagt historien for Christian, der ikke har ønsket at fortælle sin version. 

Der er flere grunde til, at far og datter valgte at bryde kontakten. En af dem er, at Stephanie, mens hun læste HF i Slagelse, havde et fritidsjob i Fakta, hvor hun i to år sparede penge op. Her var det hendes far, der styrede hendes bankkonto og havde hendes Nem-ID fra hun var 16, og frem til hun var 18 år.

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

Ud fra sin vagtplan har Stephanie regnet sig frem til, at der gerne skulle stå 60.000 kroner tilbage på kontoen. Men da hun efter en lang kamp endelig får adgang til sin konto, står der 539 kroner. Det hele kan man læse om i hendes nye bog, hvor hun i detaljer beskriver forløbet. 

- Jeg har ondt af ham over, at han er på den måde, som han er. Det er trist, og det er sørgeligt, at man som forældre har behov for at tage fra sine børn, siger Stephanie til TV 2.

Kaldt for snotskovl og snotunge

Stephanie beskriver i sin bog, hvordan hun konfronterer sin far med, at han har brugt hele hendes opsparing. Her vælger han ifølge Stephanie at blive vred og kalde hende for en snotunge og en snotskovl.

'Årgang 0'-stjernen meldte sin far for tyveri, men fik ondt af ham og trak anmeldelsen tilbage.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityhunks forvandling fra pige til mand

Kort tid efter havde Christian og Stephanie en sidste kort korrespondance på sms. Herefter har de ikke haft kontakt.

Bogen ‘Stephanie – fra Årgang 0 til frihed’ kan købes fra i dag, og det er altså en fortælling om Stephanies liv på godt og ondt. 

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden på tv: TV 2-par fejrer i dag deres første årsdag