CHOK! Årets 'Paradise'-vindere afsløret

På et eller andet tidspunkt skulle det jo frem, hvem vinderne er årets 'Paradise Hotel' er. Det var dog ikke den oprindelige plan, at det skulle ske allerede nu.

Der har været meget drama omkring den nye sæson ‘Paradise Hotel’, der nåede at blive sat på pause på ubestemt tid, inden den helt blev annulleret og fjernet far streamingtjenesterne.

Det hele skete på grund af overgreb, og det var i slutningen af april, at Nordic Entertainment Group i første omgang valgte at stoppe programmet.

Senere blev det besluttet, at 'Paradise Hotel' slet ikke ville blive vist igen, men at vinderne af den svenske udgave af realityprogrammet senere ville blive offentliggjorte. Det er de nu blevet.

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet

- Som det tidligere er blevet meddelt, er denne sæson af 'Paradise' indstillet, men vinderene er fundet og kommer til at blive fejret. Det sker i dette specialafsnit af 'Studio Paradise', hvor de fortæller om deres vej til finalen, og vi viser troskabstesten. Afsnittet er ude nu på Viafree og på Viaplay, oplyses der på realityprogrammets Instagramprofil.

Vinderne af 'Paradise Hotel' i Sverige er Ikenna Abika og Moa Lindgren.

LÆS OGSÅ: Léa om de 10.000: Det skal pengene bruges på

Sagen

Baggrunden for det hele er, at de to ‘Paradise’-deltagere Jennifer Paatere og Annie Dahlberg har anklaget Toby Johnson for krænkende adfærd. I første omgang var konsekvensen, at han skulle forlade programmet.

Efter optagelserne af sæsonen var afsluttet, turde de to piger ikke åbne op om overgrebene af frygt for kontraktbrud. Det var først efter, det blev vist på svensk tv, og folk reagerede på det og kritiserede tv-kanalen, at de valgte at pause sæsonen.

LÆS OGSÅ: WOW: Det så du ikke i dagens ‘Paradise Hotel’-episode

Siden er ubehagelige detaljer kommet frem i de svenske medier Expressen, Aftonbladet og Dagens Nyheter. Toby Johnson har angiveligt forsøgt at rive bh’en af Jennifer Paatere, og han blev aggressiv, da Annie Dahlberg afviste at have sex med ham, hvor det alligevel lykkedes ham at forgribe sig på hende.

Sagen blev meldt til politiet, og Toby Johnson har siden været ude og undskylde.

Sæsonen havde premiere den 15. marts, og udover at det blev en kort sæson, er det desværre også en sæson, der vil blive husket for så meget andet, end hvad man normalt forbinder 'Paradise Hotel'  med. Men nu er vinderne altså fundet, og et endeligt punktum er sat.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Ny baby er en realitet