CHOK! Amalies mor springer ud som mand

Lotte gennemgik for nyligt lidt af en forvandling.

I det spritnye Viafree-program 'Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’ følger vi de to kvinder udfordre sig selv og hinanden på deres fordomme overfor, hvordan man også kan vælge at leve sit liv i vores lille kongerige. De drager derfor rundt i Danmark for at teste, om deres fordomme holder stik, eller om der kan rykkes ved deres nordsjællandske verdenssyn.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

En af Amalie og Lottes besøg er hos to dragqueens, hvor de skal teste, om de kan lære noget om makeup og kvindelighed. Amalie bliver her forvandlet sig til en latexklædt Katy Perry, mens Lotte skifter navn til Mama Honeycunt. Og det viser sig, at forvandlingen er så gennemgribende, at Lotte ikke kan kende sig selv, men synes, at hun ligner en mand:

- Hold nu kæft! Er det mig? Det ligner en mand, der er klædt ud som en kvinde, lyder det fra en overrasket Lotte i afsnittet.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single

- Jeg kunne lige så godt ligne en mand med makeup. Hvor er det flot! Men jeg kan slet ikke se, at det er mig. Jeg kunne da godt være en mand, ikke?, fortsætter hun.

Se klippet nedenfor, hvor Lotte bliver forvandlet til en mand, og se hele afsnittet på Viafree HER!

LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-Rachel flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to