CHOK! 102-årige Lise Nørgaard i grimt fald: Brækkede lårbenet

Det er ikke første gang, Lise Nørgaard har været så uheldig med bentøjet. Heldigvis bevarer hun det gode humør.

Et fald hjemme i lejligheden i Skodsborg nord for København kostede i forrige uge Lise Nørgaard et brækket lårben. Ulykken skete blot en måned efter hendes 102- års fødselsdag.

– Det var den skønneste aften, og jeg havde lige skænket mig mit daglige glas rosé, som jeg ville nyde ude på altanen. Så snubler jeg, og jeg vidste med det samme, at den var gal. Roséen fløj op i luften, og dér lå jeg så. Glasset holdt mærkeligt nok, men jeg havde problemer med at rejse mig og måtte en tur med ambulance til Herlev Hospital, hvor de fik skruet mig sammen, fortæller Lise til Billed-Bladet.

Efter tre dage på hospitalet blev hun udskrevet og er nu på et rehabiliteringscenter i Holte. Her var hun også for ni år siden, da hun første gang brækkede lårbenet.

LÆS OGSÅ: Sygemelding tvinger ung mor til store ændringer

Artiklen fortsætter efter videoen af en tennis-ulykke, hvor en bolddreng ryger i gulvet

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Ifølge datteren Dorte Flindt Myhre går det hende godt. Hun er også godt i gang med genoptræningen.

– Hun er ved godt mod og trods sin høje alder nu oppe på den store klinge. For at få begge ben på gled – det foregår på dels en kondicykel, dels bag en rollator. Hun har fået kørt et mindre tv i stilling på sit værelse og har selvfølgelig set Wimbledon og ikke mindst heppet på sin store helt, Roger Federer, siger Dorte Flindt Myhre til HER&NU.

Lise skal efter alt at dømme blive på genoptræningscentret i et par uger endnu.

LÆS OGSÅ: Wozniacki rasende efter Wimbledon-kamp: Brokkede sig til Kronprinsen

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor har fået nye tænder