Cengiz: Geggo spiser for meget

Geggo og Cengiz er bestemt ikke enige om, hvordan man skal være på ferie, når det kommer til hverken mad eller træning.

I det nyeste afstnit af podcasten 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt' fortæller parret om den ferie, de lige har været på. Her er der nemlig især én ting, som Cengiz har bidt mærke i, og som han gerne vil konfrontere sin kone med.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten frygter fremtiden

- Du fik spist meget mad. Har du været på vægten, siden du kom hjem?, spørger han.

- Undskyld, er du blevet fitness coach nu eller hvad?, spørger Geggo tilbage.

- Det var faktisk fordi, du spiser normalt meget, men den her gang var det overdrevet. Jeg ved ikke, hvad du tænkte. Der var en dag, jeg talte, at du spiste 6-7 gange på en dag. Det er for meget, fastslår Cengiz. Men Geggo har forklaringen klar:

LÆS OGSÅ: Genkender du Trine fra ‘Landmand søger kærlighed’? Her har du set hende

- Prøv at hør her - et boardingpass, når du får det, starter hun, men så afbryder Cengiz:

- Har du spist det eller hvad?, lyder det med et grin, mens Geggo opgivende fortsætter:

- Nej, men når du får det, så fjerner det helt automatisk din mæthedsfornemmelse.

Geggo: Hvor er du hellig

Cengiz mener dog, at Geggos indtag af mad var ekstremt på ferien til Dubai. Han prøver at forklare, hvad det var, der skete, når de spiste.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

- Man kan måske godt tage lidt grønt på sin tallerken, det har du ikke noget af. For det første går du op to gange, det i sig selv er imponerende, og så kommer der også desserten. Selvom det er sådan nogle rigtig dårlige, men flotte desserter, så skal du også lige have dem. Det er sådan tre tallerkener, hvor vi andre spiser en, forklarer Cengiz.

LÆS OGSÅ: ‘Stjerne Boksning’-deltager kritiserer dommerne

- Ej, men hvor er du dog hellig. Så spis din bønnesalat og ti stille. Lad mig være, jeg vil have mine kyllingelår og min indiske chicken i fred. Jeg spiser meget, jeg elsker mad, og ved du hvad, du er sådan en, så træner du. Hvem træner på ferier? Stop med at træne på ferier, det burde være ulovligt at træne på ferier.

Geggo afslører, at hun hjemme i Danmark betaler 1300 om måneden for et fitness abonnement, som hun ikke bruger. Så konklusionen fra hende selv bliver, at hun hellere må til at tage sig sammen.

Hør hele afsnittet af parrets podcast på Podimo.