Cengiz åbner op om uvenskab i 'Familien fra Bryggen'

'Familien fra Bryggen' har i den nye sæson været nødt til at italesætte et uvenskab.

Til september har 'Familien fra Bryggen' ti års jubilæum, og sæson 19 er lige på trapperne. Selvom familien synes, det er et privilegium at filme den populære serie på TV3, så er der også mange overvejelser at tage - for hvor meget skal man dele ud af sig selv, så tingene stadig er ægte?

I 'Go Aften Live' fortæller Linse Kessler og svigersønnen Cengiz Salvarli om nogle af de overvejelser. For eksempel har familien ofte undladt for meget intern drama.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

- Vi har aldrig haft noget drama med, og vi har ikke været rigtig uvenner på tv, fortæller Cengiz i 'Go Aften Live', mens Linse afbryder:

- Nej ikke på tv, men i virkeligheden, afslører Linse.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler stor nyhed

I den nye sæson, som har premiere den 8. april, har familien været nødt til at gøre en undtagelse.

- Uvenskaber har vi ikke haft med, men i den nye sæson, der kommer lidt, vi ikke har lavet før. Der kommer noget, hvor familien er uenige om nogle ting, som vi var nødt til at have med, fortæller Cengiz og Linse supplerer:

- Det var et længerevarende uvenskab, så vi var nødt til at tage det med, for vi skulle optage hver for sig, afslører Linse.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

I en spørgerunde på Instagram har Geggo også italesat konflikten.

- Ligesom mange andre familier har vi også uvenskab ind i mellem, det er bare ikke noget, vi normalt filmer, da det oftest drejer sig om bagateller. Denne gang var det alvorligt og længerevarende, og oven i det var vi midt i at filme en sæson, så det ville være unaturligt ikke at påtale det. skriver Geggo, der dog slår fast, at striden igen har lagt sig.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

Ligesom at familien har overvejet konsekvenserne af at vise uvenskaber i familien, så har Geggo og Cengiz også overvejet, hvorvidt deres børn skulle med på tv.

- Hvis Stephanie og jeg nu ikke havde taget Alba med dengang, så ville det blive mere spændende, fordi folk ved jo godt, at vi har fået et barn, men hvis man ikke viser det barn, så bliver det bare endnu mere spændende, og så vil folk endnu mere se det barn. Vi har valgt at tage vores børn ind naturligt og så passe på dem selvfølgelig. Hvis Alba ikke vil optage, så gør vi det ikke, for mine børn er ikke bundet til noget som helst i forhold til optagelser, fortæller Cengiz i 'Go aften live'.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Caroline Fleming støtter hinanden