Cecilie Hother siger farvel: Rejser fra Danmark

Cecilie Hother siger farvel til Danmark.

Tv- og vejr-vært Cecilie Hother, manden Thomas og børnene Ellinor og Aksel tager snart på deres livs eventyr, derfor har Cecilie også for nylig haft sin sidste vejr-udseendelse i lang tid, og hun har sagt farvel og på gensyn til sine kolleger.

- Jeg havde noget barsel tilbage, så den bliver så brugt nu, og så har jeg lagt en lille smule orlov oveni, så vi tager ud og rejse, fortæller Cecilie, der rejser fra Danmark på ubestemt tid.

- Det hele er ikke planlagt endnu, men vi starter i Fransk Polynesien, så vi tager så langt væk, som vi overhovedet kan. Det bliver starten, og så tager vi den derfra, fortæller Cecilie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Populært reality-program er tilbage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cecilie fortæller om sit rejseeventyr.

LÆS OGSÅ: Oprevet 'Luksusfælden'-deltager: De er nogle røvhuller

Hvorfor det store rejseeventyr skal stå lige nu skyldes en trang til at være mere sammen.

- Det er tid, og vi har brug for at være sammen som familie, og så er muligheden der, fordi alt barslen ikke er brugt, og så er det jo efterår i Danmark, og jeg har altid haft en drøm at tage til Fransk Polynesien. Og det her med at kunne gå rundt med børnene og være helt tætte, det virker bare som det helt rigtige lige nu, fortæller Cecilie fortsat, som ikke ved, hvor længe, de skal være væk.

- Meget af det er jo også præget af Corona - hvad lukker op, hvad lukker i? Det er jo en lidt mærkelig tid at rejse i, og vi vil gerne være helt sikre, når vi har børnene med, så vi må tage det, som det kommer, og det er jo også et eventyr, fortæller den garvede vejr-vært.

LÆS OGSÅ: Er TV 2-deltager i familie med kendt skuespiller?

Men én ting er sikkert - Cecilie vender først tilbage til tv-jobbet igen i 2022.