Cecilie afslører: Sådan er Christopher som far

Cecilie og datteren har over sommeren undværet deres mand og far en del.

Cecilie Haugaard var i går til 'Zulu Comedy Galla' uden sin mand Christopher, da han er på turné hele sommeren, og i går var han i Korea. Cecilie fik derfor parrets datter, Noelle, på 1,5 år passet.

- Det er så kliché, som man kan sige det, det er noget af det bedste i hele verden. Hun giver så meget kærlighed og mening... og manglende søvn. Men det er som om, jeg ikke ved, hvad jeg brugte tiden på før, fortæller Cecilie til Realityportalen om at være blevet mor.

LÆS OGSÅ: Årets komiker 2022 er kåret: Se konens hyldest her

Selvom Noelle er det centrale i Cecilies liv, så nyder hun at være ude.

- I aften, når hun bliver passet, så føles det også ekstra fedt at være ude og få lidt at drikke, det nyder jeg ekstra meget.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne skal være far

Christopher som far

Cecilie og Christopher blev gift 1. juni 2019, året efter annoncerede de, at der var baby på vej, og den 20. februar 2021 blev parret forældre. Parret har nydt godt af at være sammen den første tid, men nu er det blevet hverdag.

- Vi er der så meget, vi kan være der begge to, men det er da klart, at efter Corona, hvor vi alle var lukket inde i nogle år, og festivalsæsonen er gået i gang for første gang, så er han (Christopher red.) ikke lige så meget hjemme. Denne her sommer har været sindssyg, fortæller Cecilie og tilføjer:

- Lige nu er han på vej hjem fra Korea og har været afsted i ti dage, så der er det jo mig 100%. Men så kommer han hjem, og så er han på en anden måde tilstede, end hvad man er, hvis man tager på arbejde hver dag. Han er intenst hjemme nu. Han kan slet ikke lade være, han er smaskforelsket, smiler Cecilie.

LÆS OGSÅ: Efter hård kritik: Melvin afslører glædelige nyheder

Om lille Noelle går i fars fodspor, er ikke til at sige.

- Hun spiller meget på klaver, og det lyder ligeså godt, som når jeg synger, så måske har hun talent, griner Cecilie, der sammen med Christopher er begyndt at dele videoer på Instagram, hvor Christopher spiller på guitar, og Cecilie synger.

- Folk synes, det er rigtig sjovt, så det kan være, jeg skal lave noget mere af det. Nu er det jo Comedy Galla i dag, så vi får se, fortæller Cecilie og hentyder til, at videoerne er delt i sjov.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Mor til fire