'Bachelor 2021' Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor 2021' Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Casper klar på at forlade 'Bachelor': Pissesur på produktionen

Casper mener, at produktionens ledelse har brudt den kontrakt, som han har skrevet under på.

Under den seneste roseceremoni kan man opleve en Casper Berthelsen, som er en smule mere løssluppen og i det festlige hjørne, end han plejer at være.

De 13 tilbageværende kvinder i huset påpeger straks, at det ekstra glas vin nok skyldes, at Jaffer har meldt sin ankomst, og at Casper derfor havde brug for et lille boost til at give den nye bachelor lidt konkurrence i kampen om pigernes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

Men der er de helt forkert på den. Faktisk er forklaringen langt mere omfattende og alvorlig.

- Hvad der sker, er en stor fejlfortolkning. Ikke at jeg er lidt småberuset - det er rigtigt. Men fejlfortolkningen ligger i baggrunden for det, siger Casper.

Han uddyber:

- Begrundelsen for at jeg har drukket et glas vin mere, end jeg plejer, den aften til den her cocktailfest, er overhovedet ikke, at Jaffer kommer. Det er faktisk, fordi jeg på samme dag tidligere om formiddagen havde en stor diskussion med produktionens ledelse. Der var nogle uoverensstemmelser i forhold til den kontrakt, vi havde, hvor jeg mener, at produktionen havde brudt kontrakten, siger han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab

Kontraktbruddet

Derfor var Casper meget utilfreds, for han følte, at ledelsen ikke var tro mod det, der stod i kontrakten. Han kan ikke gå i detaljer med eller på nogen måde komme det nærmere, hvad kontraktbruddet præcist gik ud på. Men han mente ikke, at der var den ånd i programmet, som han var blevet lovet.

- Jeg var rent ud sagt blevet pissesur, og vi havde en flere timers lang diskussion, hvor jeg sagde til dem, at jeg var tæt på at ville gå fra programmet, hvis ikke de ikke ville få rettet op på den her kontrakt, som jeg havde skrevet under på. Så der var mange alvorlige følelser på spil den dag, siger Casper og fortsætter:

- Så at jeg lige havde taget et glas vin mere den aften, det var simpelthen en reaktion på, at jeg ville glemme, at jeg lige havde fortalt ledelsen, at jeg overvejede at droppe det og helt oprigtig var klar til at gå fra programmet.

LÆS OGSÅ: UUH! Anne K og Jeppe: Det er meget nyt

Efter flere timers diskussion fandt de dog en løsning, og Casper var igen med på at blive i programmet og fortsætte optagelserne.

- Jeg var stadig ikke super glad, fordi vi lige havde siddet i en timelang diskussion. Vi kom jo nærmest direkte nede fra den alvor og skulle mødes deroppe (til roseceremonien, red.). Det var cirka 30 minutter senere, at jeg så pludselig skulle skifte til et happy face. Det var lidt af en omstilling, der krævede et glas vin, siger Casper.

I dagene efter var produktionen meget bekymrede for, om deres bachelor nu også havde lyst til at være med. Men Casper fortæller, at han var tilfreds med den løsning, de kom frem til, og at lysten til 'Bachelor' vendte tilbage til ham.