Casper fra 'Ex on the Beach': Jeg skal tabe de 10 kilo, jeg har taget på efter hjemkomsten fra 'Ex on the Beach'. (Foto: Lykke Buhl).
Casper fra 'Ex on the Beach': Jeg skal tabe de 10 kilo, jeg har taget på efter hjemkomsten fra 'Ex on the Beach'. (Foto: Lykke Buhl).

Casper efter 'EOTB'-exit: Derfor røg jeg ud af villaen

'Ex on the Beach'-hunken har et godt bud på, hvorfor det netop var ham, der skulle forlade villaen.

Desværre for Casper blev det i aftenens afsnit af 'Ex on the Beach' hans tur til at forlade villaen.

Han følte sig bestemt ikke klar til at forlade det luksuriøse Grækenland, men han har et godt bud på, hvorfor det netop var ham, der blev sendt hjem:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

- Jeg tror, at hvis jeg havde gået efter Sidsel og været ligeglad med Frederik, så var jeg nok blevet derinde. Men jeg var ikke ligeglad med Frederik. Jeg hyggede mig kun med drengene, og det var med til, at jeg desværre røg hjem, tror jeg. Jeg fortryder dog ikke, at jeg ikke gjorde mere for at blive, for jeg ville aldrig sætte mit venskab over styr med Frederik på grund af en pige. Det betyder dog ikke, at jeg ikke gerne ville være blevet derinde, for det ville jeg mega gerne, forklarer Casper til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

- Det var ikke sjovt at ryge ud og slet ikke, når jeg skulle forlade alle de mennesker, som sad omkring mig. Jeg elskede at være derinde, så jeg var ikke klar til at ryge hjem. Jeg ville så gerne være blevet. Samtidig syntes jeg, at jeg havde været der længe, trods jeg ikke fandt nogen. Det var faktisk først i flyveren på vej hjem, at jeg indså, at det var slut. Der kune jeg godt mærke, at  jeg savnede det og slet ikke var klar. Jeg savnede især Frederik og Mark rigtig meget. Det var hårdt at sige farvel til de to, fortsætter Casper og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

- Jeg havde da håbet hjemmefra, at jeg ville finde en pige, som faldt i min smag, og som jeg kunne have som puttemakker. Jeg synes dog ikek, at pigerne i villaen var noget for mig, så på det grundlag, var det fint nok, at jeg ikke fandt en sød pige under mit ophold.

Se næste afsnit 'Ex on the Beach' i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram