Caroline og Mathias åbner op om sønnen

Det tidligere 'Ex on the Beach'-par Caroline og Mathias åbner nu op om fødslen af deres fælles søn Oliver.

Caroline Godrim og Mathias Severinsen mødte hinanden i den første sæson af ‘Ex on the Beach’, og kærligheden blomstrede straks. Siden flyttede parret til et landsted sammen i Herning, og i november 2019 fik de den nu knap 1-årige søn Oliver sammen.

Desværre fortalte parret efter sønnens barnedåb i Faurholt Kirke sidst i juni, at de havde besluttet at gå hver til sit. I den forbindelse fortalte de, at de nok ikke var blevet sammen, hvis ikke Caroline var blevet gravid, samt at Caroline kommer fremover til at have sønnen fem ud af ugens dage.

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem Louise og Victor: Du var utro!

Det må være postbuddet!

Søndag havde det nye Dplay-program om det tidligere par - 'Fra fame til familie' - så premiere. Her kommer vi i første afsnit helt tæt på fødslen af Caroline og Mathias' søn Oliver.

- Da klokken var 21.37 kom han ud, han kom direkte op på min barm og ligge, og han skreg helt vildt, så det var bare så dejligt at høre, at der ligesom var liv og se, at det her menneske, det er det, der har været inde i din krop i al den tid, du har gået, fortæller en stolt Caroline i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Også Mathias er ved at revne af stolthed, da han for første gang ser sin søn.

- Da jeg ser Oliver - og jeg ved ikke, om det er sådan alle forældre kigger på deres børn - men jeg synes, han er så pæn, det kan ikke være mig, det må have være postbuddet, der har været forbi eller et eller andet, griner Mathias.

Herunder kan du se klippet, hvor Caroline og Mathias fortæller om Olivers fødsel

Hele første afsnit af 'Fra fame til familie' kan ses på Dplay nu.

LÆS OGSÅ: Droppede Ulven: Nu får hun lavet bryster

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe om kæresten: Vi holder nok ikke