Caroline Flemings vilde plan: Flytter ind hos Joachim og Marie

Baronessen flytter ind - og denne gang bliver hun boende.

Der er 600 kvadratmeter bolig i det smukke hus fra 1919, som ligger på en parklignende grund nær Øresund (Foto: Michael Stub)
Der er 600 kvadratmeter bolig i det smukke hus fra 1919, som ligger på en parklignende grund nær Øresund (Foto: Michael Stub)

Efter 25 år i udlandet er Caroline Fleming flyttet hjem til Danmark. I første omgang bor hun hos en veninde i Charlottenlund, men i løbet af sommeren flytter hun ind i mere permanente omgivelser.

HER&NU erfarer, at Fleming har planlagt at leje prins Joachim og prinsesse Maries villa på Emiliekildevej i Klampenborg, mens de er i Paris. Aftalen skulle angiveligt være kommet i stand for nogen tid siden.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne er gravid: Tvunget til at afsløre nyheden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor den unge mor Nanna har det lidt stramt med, at kæresten flytter ind

LÆS OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise chokerer: Forelsket i biseksuel shaman

Prins Joachim og prinsesse Marie flyttede ind i Klampenborg-villaen i oktober 2014. Nu forlader de Emiliekildevej for en stund og overlader det til deres gode veninde, Caroline Fleming.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

Prins Joachim og prinsesse Marie er netop taget til Sydfrankrig for at holde sommerferie, men når de senere i juli vender tilbage, er det skiftedag. Så pakker de huset ned og sætter sammen med børnene, prins Henrik og prinsesse Athena, kursen mod Paris, hvor Joachim det næste års tid skal tage en militær lederuddannelse.

Og når de er rejst, kommer tv-baronessens ting med flyttevogn og containere fra London, så hun sammen med børnene, Nicholas, otte, og Josefine, 12, kan flytte ind. Hendes ældste søn, 15-årige Alexander, går på Herlufsholm Kostskole, hvorfra prins Nikolai blev student sidste sommer.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

Det var da også en hemmelighedsfuld Caroline Fleming, som HER&NU mødte efter et besøg hos prins Joachim og prinsesse Marie for nylig.

Caroline Flemings manager, Jesper Thomsen, vil ikke afkræfte oplysningerne, men siger til HER&NU, at de ikke har nogen kommentarer.

Kongehuset afviser helt at kommentere, da de anser det som en privat sag.

LÆS OGSÅ: WOW: Realitybabe har smidt 45 kilo og fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende