Carolina om udfordringen: Røv og nøgler!

Der skulle gambles for at overleve i 'Fristet'. Det lykkedes ikke for Carolina, der er skuffet over den måde, hun røg ud på. Alligevel kan hun tage en masse positive erfaringer med sig.

Gambling eller djævlens spil? Uanset, hvilken betegnelse man bruger, så kommer man ikke udenom, at ugen har budt på spil og glade dage. Den afgørende udfordring var ingen undtagelse. Carolina og Shirley skulle ud i 'dødens casino', som Adam døbte duellen. Adam udvalgte deltagere, der skulle udfordres, og de to duellanter skulle spille jetoner på, om de pågældende deltagere kunne klare udfordringen. Dermed blev det ikke muligt for de to 'Fristet'-tøser at kæmpe deres egen sag.

LÆS OGSÅ: Lettet 'Fristet' fyr: Havde regnet med noget værre

- Jeg syntes, den afgørende udfordring var røv og nøgler. Jeg kunne ikke bruge det til noget og var voldsomt vred over, at jeg ikke fik lov til at kæmpe min egen sag. Det kunne jeg slet ikke arbejde med, lyder det frustreret fra Carolina, der endte med at ryge hjem til Danmark.

Pigen fra det fattige hold havde godt haft på fornemmelsen, at hun var udsat, da hun ikke var overbevist om, at hun kunne stole på de andre. Hun lod tvivlen komme dem til gode, hvilket hun ikke skulle have gjort.

- Jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skulle have gjort anderledes for ikke at ryge i farezonen. Joanna havde drengene om sin lillefinger, og Michelle havde lige fået et brændemærke. Jeg havde taget imod de udfordringer, jeg fik, og sagt nej til alle de fristelser jeg fik, forklarer hun til Realityportalen.dk.

Var ikke en del af holdet mere

Selvom Carolina ikke fik lov at gå hele vejen, så føler hun alligevel, at hun har opnået det, hun ville med sit ophold. Målet var at vinde nogle penge og lære sig selv at kende på en anden måde. Begge blev opnået, da Carolina fik lov at slå med terningerne, gange med 1000 og tage pengene med hjem. Pengene skulle tages fra hendes tidligere holds pulje, og der var ingen holdånd at spore i Carolinas beslutning.

LÆS OGSÅ: Seerne raser over 'Fristet'

- Jeg gør mig egentlig ikke så mange overvejelser, inden jeg tager pengene. Jeg ville som sagt have gået igennem ild og vand for det hold, men eftersom jeg ikke var en del af det mere, var det ikke et svært valg. Især fordi der sad så mange personer, der var gået bag om ryggen på mig, forklarer hun til Realityportalen.dk.

Derfor følte hun ikke, at hun skyldte holdet noget. Den eneste, hun havde dårlig samvittighed overfor, var Joanna.

Fristet var en positiv oplevelse

Carolina er glad for at have været med i Fristet, fordi hun har lært en masse om mennesket, og hvad man er villig til. De erfaringer vil hun absolut ikke være foruden, for den seje tøs er overbevist om, at hun får brug for dem i sit liv.

- Jeg har lært nye sider af mig selv at kende, som jeg slet ikke vidste, jeg havde - på både godt og ondt. Jeg synes bestemt, det er en positiv ting at kende alle sider af sig selv, når man begår sig i samfundet, slår hun fast, men gør det samtidig klart, at Adam godt kunne have presset hende mere.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Carolina: Blev presset af mor

Men det var ikke udelukkende liv og glade dage at være med i Fristet-konceptet. Det var nemlig hårdt at være under konstant pres og omgivet af en masse mennesker, man ikke kunne stole på.

Fortryder intet

Der er blevet truffet mange beslutninger, der har skabt stor debat blandt seerne. Men Carolina fortryder ikke de beslutninger, hun har været med til at tage.

- Jeg fortryder ikke de ting, der er sket i Fristet. De har alle været med til at forme mig og lært mig utrolig meget om mennesket, og hvad vi er villige til, fortæller hun.

Alligevel var der en udfordring, der var særlig hård, men nogle gange vil man gøre alt for at vinde.

-  Dilemmaet med hundene var bestemt ikke sjovt, og det gik over min grænse. Men jeg var desværre bare så opsat på at vinde, at det ikke var nogen mulighed for mig at gøre andet.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.