Foto: TV3
Foto: TV3

Camillas drømme er gået i opfyldelse

Camilla lever det liv, som hun har drømt om, siden hun var helt lille. Hun danser, hun synger, hun spiller skuespil, og hun laver tv.

Selvom Camilla kun er 22 år, så har hun alligevel formået at få opfyldt næsten alle sine drømme.

- Mine drømme er så godt som gået i opfyldelse. Jeg lever af det, som jeg elsker, jeg har en dejlige familie, den bedste kæreste, som, jeg er sikker på, er manden i mit liv, de mest fantastiske venner, som altid er der for mig, søde dyr, en bil og tag over hovedet - ja hvad mere kan man forlange?, siger Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg synes, at jeg i en alder af 22 år har opnået rimelig meget af det, som jeg ønskede mig som lille: at danse, at synge, at være skuespiller og at lave tv.

Ligesom mange andre drømmer Camilla også om at vinde i Lotto. Men selvom Lotto-drømmen endnu ikke er gået i opfyldelse, så er den smukke pige godt tilfreds.

- Jeg nyder, hvad jeg har nu, og jeg kunne ikke ønske mig noget andet. Jeg tror bare, at jeg drømmer om et langt og godt liv med min familie, mine venner og min søde, dejlige, vidunderlige kæreste, som bare altid bakker mig op og støtter mig i alle mine valg, fastslår Camilla, som for nyligt flyttede sammen med kæresten i Holte.

LÆS OGSÅ: Camilla har planer om familieforøgelse

Dansen

Camilla arbejder pt som danselærer, og det har altid været hendes drøm at danse ligesom hendes mor. Camillas mor er danseren, Soffie Dalsgaard, og hun er Camillas idol og forbillede.

- Min mor har lært mig alt. Hun er mit idol og mit forbillede, og jeg ser meget op til min mor. Jeg elsker min mor for alt det, som hun har gjort og gør for mig. Hun hjælper mig med alt. Hun vil gå gennem ild og vand for mig, fortæller Camilla og understreger, at hun er den bedste mor i verden.

Ved siden af dansen har Camilla også gang i en sangkarriere, men dansen fylder så meget, at sangkarrieren er lagt lidt på hylden. Og hun elsker sit arbejde som danselærer.

- Lige nu har jeg ikke så meget gang i min sang. Jeg har meget gang i min undervisning som danselærer og nyder, at jeg underviser alle ugens dage. Det er en fornøjelse at undervise alle de dejlige børn. De bliver så dygtige, og jeg er så stolt af dem. De giver mig så meget i min hverdag, og jeg elsker at skulle på arbejde og se deres smilende ansigter, slutter Camilla.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.