Camilla Thoby tilbage hos eks'en: Kom aldrig over ham

'Ex on the Beach'-baben kunne ikke finde kærligheden, fordi hun ledte efter sin eks i alle fyre.

Camilla Thoby fra 'Ex on the Beach' har fundet sammen med sin ekskæreste, Mark, som hun slog op med for halvandet år siden. Dengang var tiden ikke rigtig, men det er den nu, og Camilla er lykkeligere end nogensinde før.

- Jeg har aldrig oplevet at blive elsket, som han elsker mig. Det har nok også været derfor, det har været så svært at give helt slip, fortæller en forelsket Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om flere børn

'Ex on the Beach'-baben gav ellers kærligheden en chance med både Daniel Rosenberg fra 'Paradise Hotel' og siden Nichlas Petersson, som hun mødte under sit andet ophold i 'Ex on the Beach'. Men forholdene holdt dog ikke længe, og det har Camilla en forklaring på.

Ledte efter eks'en i alle fyre

- Groft sagt har jeg ledt efter Mark i alle fyre, jeg har datet efterfølgende, for han har bare altid været helt speciel, fortæller Camilla, der da også indrømmer, at hun og eks'en holdt kontakten, selvom hun var i andre forhold.

Det var dog først for et par måneder siden, at forholdet udviklede sig romantisk, og siden har realitybaben svævet på en lyserød sky.

- Jeg er så glad!

LÆS OGSÅ: Philine tager stort skridt efter brud: Beder følgerne om hjælp

Få overblik over tidslinjen i forholdet i Camillas Instagram-opslag herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Camilla Thoby (@camillathoby)

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om svært emne: Sidste måned troede jeg ENDELIG, det lykkedes