Camilla Sophia: Liam er en fantastisk storebror

Det er intet problem at få hverdagen til at hænge sammen for den unge mor - for alle bidrager så godt, som de kan.

For fem måneder siden blev Camilla Sophia fra 'De unge mødre' mor til endnu en dreng, nemlig lille Leander. Selvom man kunne tro, at det er svært at få hverdagen til at hænge som enlig mor til to drenge, så er det intet problem. 3-årige Liam har nemlig taget storebrorrollen på sig på fornemmeste vis.

- Liam er en fantastisk storebror - han har bare håndteret det hele super flot. Han er kærlig og blid overfor Leander, og når han snakker om sin lillebror, er det også tydeligt at høre, at han er meget glad for ham. Han vil gerne inddrage ham meget i sin leg - og så har Leander allerede, næsten, lært, hvordan man samler Flexitrax, fortæller en glad og stolt mor til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Hannah er forelsket

'Vi er et team'

Allerede inden Leander blev født gik Camilla Sophia og den daværende kæreste hver for sig. Men det gør ikke dagligdagen mere besværlig.

- Jeg synes, at det er let at få det hele til at hænge sammen. Men jeg er heller ikke typen, der har behov for at sidde ned og slappe af i løbet af en dag. Vi er et team herhjemme, og vi samarbejder. Liam finder stor glæde i at lære nye ting, og jeg sætter pris på den hjælp, han kan bidrage med - eksempelvis at dække bord og sådan, fortæller hun og tilføjer:

- Selvfølgelig kan der være dage, hvor man bare ønsker, at man var blevet i sin seng - det tror jeg, at alle kender til, forældre eller ej. Men så handler det jo bare om at finde glæden i de små ting i stedet.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Nadja drømmer om kernefamilien 

Vil gerne have flere børn

Selv om Camilla Sophia er ung mor til Liam, der blev tre år i december, og Leander på lidt over fem måneder, så er hun slet ikke i tvivl om, at de ikke er de sidste børn, hun skal have.

- Ja, jeg vil meget gerne have flere børn. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil have fire, men nu må vi se. Jeg kunne godt fristes til at stoppe efter nummer tre, hvis den næste er en pige - for så synes jeg ligesom, at jeg har de børn, jeg skal have.

Endnu er der intet tredje barn på vej, men så er det godt, at den unge mor kan glæde sig over sine to drenge.

- Liam har nået en rigtig dejlig alder, hvor han gradvist bliver mere og mere selvstændig - han har blandt andet smidt sutten helt, og så bruger han kun ble om natten. Det er jo helt vildt, så hurtigt det er gået. Leander lærer også nye ting hver dag, og jeg nyder at følge med i dem.

Se 'De unge mødre' i aften klokken 21:00 på Kanal 4,

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse vender tilbage i 'De unge mødre'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.