Camilla Sophia hasteopereret

Camilla Sophia havde længe haft smerter inden hun tog til lægne. Her blev hun hasteindlagt og opereret.

At være enlig mor er ikke let, og slet ikke når man bliver syg. Det måtte Camilla Sophia for nylig erfare, da hun akut fik fjernet blindtarmen. Hun havde længe haft ondt, og valgte lørdag aften at tage til lægen. Herfra blev hun indlagt og observeret.

- Jeg ventede hele dagen på at blive opereret, og om aftenen besluttede de, at de lige ville scanne for at tjekke, at den ikke var blevet til en byld, der skulle drænes. Da jeg kom tilbage fra scanning, gik det pludselig stærkt, og jeg blev lagt i narkose klokken 22.40 lørdag aften. Da jeg vågnede igen, fortalte de, at de havde fjernet blindtarmen, og at den havde været tæt på at springe, fortæller Camilla Sophia til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Camilla Sophia: Hurtig fødsel

Leander var med hele vejen

Samtidig med sygdomsforløbet havde Camilla også lille Leander med, som hun stadig ammer. Og han skulle ikke lide under hendes operation.

- Jeg havde Leander med under hele forløbet, for jeg nægter at opgive amning uanset hvad der sker med mig næsten, og min mor støttede mig og var der hele tiden, og sov der også om natten for at hjælpe med Leander, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Camilla Sophia har født 

Gode hjælpere 

Den unge mor har heldigvis fået massere af hjælp, så hun kunne komme sig oven på operationen. Drengene har været meget ved deres fædre, og Camilla Sophias mor og søster har også stået klar. Men sygehuset har også givet hende en god behandling.

- Jeg følte mig 100 procent tryg hele tiden, for det var virkelig et godt og sødt personale de havde på Randers Sygehus. De gjorde meget for at imødekomme mine behov for at have Leander tæt på. Nu ligger jeg bare på sofaen herhjemme med Leander og slapper af, får lidt god mad og smertestillende, slutter den kønne mor.

Husk at se med i aften, når sidste afsnit af  denne sæson af 'De unge mor' ruller over skærmen på Kanal 4 klokken 21.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.