Foto: SBS
Foto: SBS

Camilla Sophia: Derfor stoppede jeg i 'De unge mødre'

Det er ikke altid lige let at være et kendt ansigt, og derfor har den unge mor taget konsekvensen og er stoppet i programmet.

Det populære program 'De unge mødre' er i fuld gang med endnu en sæson. Men selvom der er mange gengangere, så er det alligevel en sæson uden Camilla Sophia, der er mor til Liam på tre år og Leander på fire måneder.

- Jo, jeg er stoppet. Jeg fik nok af, at folk troede, de vidste en masse om mig - men i virkeligheden vidste de ikke en pind, siger den unge mor til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Malou Stella fortryder sin medvirken i 'De unge mødre'

Voksne mennesker uden filter

Camilla Sophia passer sine dejlige drenge til punkt og prikke, men alligevel har hun måttet lægge ører til en del kritik - kritik der rettere har karakter af tilsvininger.

- Når man har læst ting om sig selv på nettet længe nok, så får man til sidst nok. Utroligt, hvordan nogle voksne mennesker intet filter har, forklarer hun.

Den unge mor uddyber, at hun er blevet svinet til på alt fra hendes udseende og økonomi til generelle handlinger.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Mit 'frieri' kommer på TV

Man kan, hvad man vil

Selvom Camilla Sophia ikke længere ville stå model til de ting, der er blevet skrevet og sagt om hende, så føler den unge mor alligevel, at hun har bevist det, hun ville.

- Min ide med at medvirke var at vise, at hvis man lettede måsen fra sofaen og kom i gang, så kan man opnå lige det, man vil - også selv om man har taget et valg om at få børn tidligt. Nu synes jeg ligesom, jeg har fået spredt det budskab, slår hun fast.

Selvom der har været negative konsekvenser ved være med i programmet, så er hun glad for at have lært menneskene bag 'De unge mødre' at kende - og ikke mindst nogle af de andre piger.

Se 'De unge mødre' hver tirsdag klokken 21:00 på Kanal 4

LÆS OGSÅ: Hannah har forladt Skive Kommune

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.