Camilla Sofie: De er bange for Martin

Anna og Camilla gav deres støtte til Camilla Sofie, men da det blev dommens tid, bakkede de ud - og det blev dermed endestationen for 'den giftigste slange' i ''Paradise'.

Da Camilla Sofie blev udnævnt til at være den giftigste slange på 'Paradise Hotel', var Anna og Camilla hurtigt henne ved den smukke pige. For de ville nemlig have alfahannen, Martin, ud. Men som bekendt skiftede de mening i sidste øjeblik.

- Anna og Camilla hiver mig til side, og jeg er faktisk ret sikker på, at det de siger, omkring Martin, passer. Især fordi Martin havde været en ret stor idiot overfor Anna, så derfor var hun virkelig sur og irriteret på ham, siger Camilla Sofie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Martin og Anna flytter sammen

Bange for konsekvenserne

At de to 'Paradise'-deltagere alligevel ændrede mening, kan skyldes, at Anna var nervøs for, hvordan Martin ville reagere, hvis han fandt ud af, at hans partner var gået imod ham.

- Jeg tror bare, det var kort, at Anna var rasende på Martin. Og så tror jeg, at hun fik dårlig samvittighed, og samtidig var de nok lidt bange for, hvad der ville ske, hvis Martin overlevede slange-ceremonien - for så ville han finde ud af, at Anna var gået imod ham.

Det kom dog ikke som nogen overraskelse, at Camilla Sofie ikke fik den opbakning, som hun var blevet lovet - og håbede på - for hun var godt klar over, at de to piger kunne skifte mening.

LÆS OGSÅ: Se klippet: 'Den gamle' bryder sammen

Det er vigtigt at være sig selv

Selvom opholdet på 'Paradise Hotel' blev kort, så har hun alligevel fået en masse ting ud af det.

- Jeg har lært, at det er vigtigt at være sig selv hele vejen igennem livet - uanset om det så ikke passer alle lige godt. Og så skal man kunne tage imod konstruktiv kritik! Men selvom jeg har haft nogle ret voldsomme nederlag, har det helt klart været en oplevelse, slår hun fast og fortsætter.

- Og så har jeg lært en masse søde mennesker at kende - eller rettere sagt, efter vi er kommet hjem, har jeg lært nogle søde mennesker at kende.

LÆS OGSÅ: Camilla Sofie om Stolle: Jeg stoler ikke på ham

Det var fedt at møde Paris

Som bekendt fik de første deltagere på hotellet æren af at møde den verdens berømte Paris Hilton, og det er absolut en oplevelse, som Camilla Sofie tager med som et positivt og uforglemmeligt minde.

- Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, er det fedeste nok at have mødt Paris Hilton. Og så er det sjovt at se sig selv på tv, og se hvordan man egentlig opfører sig. Det lærer man meget af.

Tiltrods for det enestående minde så er hun skuffet over, at hun ikke formåede at gå hele vejen til finalen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.