Camilla Framnes i 2012 (Foto: SBS)
Camilla Framnes i 2012 (Foto: SBS)

Camilla: Sjovt at lave ’De unge mødre’

Camilla Framnes er efterhånden synonym med ’De unge mødre.’ Den gæve nordjyde elsker at lave programserien, som år efter år følger hende tæt.

Seerne har været med på sidelinje i alle de gode stunder og alle de dårlige. Men det generer tydeligvis ikke den unge mor Camilla Framnes fra Ålborg, at hele Danmark næsten kender hendes liv som deres egen bukselomme

- Jeg synes, det er skide sjovt at lave det. Ellers ville jeg jo heller ikke sidder her syv år efter, jeg startede med ’De unge mødre’, fortæller Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Men det kan da stadig være mega flovt nogle gange at se sig selv på skærmen. Men jeg må sige, at det har været en lang stor positiv oplevelse for mig at være med i programmet.

LÆS OGSÅ: Derfor stoppede Malou Stella sin tv-karriere

Vigtigt at være et godt eksempel

Og motivationen for at medvirke til endnu en sæson af ’De unge mødre’ er ganske klar.

- Det har været vigtigt for mig at vise, at jeg også kan præstere og komme i mål, når det gælder uddannelse og job. Man har gentagne gange set mig droppe uddannelser og ikke få elevpladser, så det var vigtigt at vise, at jeg kunne lykkes med det og blive det gode eksempel overfor mine børn.

Vil gerne lave en kogebog

I de mange år man har fulgt Camilla, har man også kunne følge med i hendes kamp mod kiloene. På et tidspunkt blev det for meget for den unge mor, som valgte at ændre sin livsstil. Og netop livstilsændringen har sat nye projekter i gang hos den ihærdige jyde.

- Jeg vil rigtig gerne lave en kogebog. Det skal være nemt og billigt, og man skal kunne få alt i Fakta. Retterne skal være sunde og hverdagsmad, men der skal også være plads til lidt hygge, forklarer Camilla og tilføjer:

- Jeg arbejder på bogen og har skrevet ting og opskrifter ned lige siden mit vægttab, så man skal aldrig sige aldrig med at få lavet en kogebog. Det er min drøm.

LÆS OGSÅ: Christina Thorsen: Nu er jeg mere selvsikker

Camillas favorit i 'De unge mødre'

'De unge mødre’ er spækket til med stærke personligheder, som hver især sætter deres præg på programserien. Camilla er dog ikke i tvivl om, hvem hendes yndlings unge mor er.

- Jeg synes, Nadja har været helt kanon også fordi, hendes historie er så rørende. Og så synes jeg bare, hun klarer det skide godt, slår Camilla fast og fortsætter.

- Jeg elsker, når hun ruller over skærmen. Det er helt fantastisk. Men alle mødrene har gode historier at fortælle, og overordnet set klarer de det jo godt alle sammen på hver vores måde.

LÆS OGSÅ: Rebezca vender tilbage i ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.