Camilla, da hun medvirkede i 'Paradise' (Foto: TV3)
Camilla, da hun medvirkede i 'Paradise' (Foto: TV3)

Camilla om løgne og bedrag: Troede ikke, de kunne være så onde

'Paradise'-veninderne Anna og Malene viste ikke deres bedste veninde-side overfor Camilla, der torsdag måtte forlade 'Paradise Hotel'.

Der var efterhånden ved at blive lavet et solidt trekløver bestående af Camilla, Anna og Malene. Men efter flere dages stridigheder og beskyldninger bristede gruppen. Godt nok havde Malene reddet Camilla onsdag, men det afholdt hende ikke fra at overtale Nicklas til at vælge Sandra fremfor Camilla ved torsdagens parceremoni.

- Jeg havde overhovedet ikke troet, at de (red. Anna og Malene) ville gå bagom ryggen på mig. Jeg blev ret chokeret, da jeg kom hjem og fik det at vide. Dernede tænkte jeg, at det kunne selvfølgelig være, at de løj, men jeg troede ikke, at de kunne være så onde og gode til at lyve, forklarer Camilla til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Alexander: Det er som at dø

Glad for at ryge hjem

Selvom det selvfølgelig aldrig er sjovt at ryge hjem, så er Camilla alligevel glad for, at det netop blev den dag, hun skulle forlade 'Paradise Hotel'. Hun blev nemlig kørt direkte over til Alexander, der befandt sig på et hotel i nærheden.

- Jeg fulgtes hjem med Alexander - og det var faktisk der, at vi blev kærester, afslører Camilla glad.

Og siden den dag er de to turtelduer kun blevet endnu gladere for hinanden. Faktisk så glade, at de er begyndt at lede efter lejlighed sammen.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Nicklas slår sig løs på 'Paradise Hotel'

Man bliver mistroisk

Set i bagklogskabens lys fortryder Camilla, at hun valgte at hjælpe Malene, der fik lov at stå sammen med Camillas partner, Kasper, ved parceremonien. Men Camilla var overbevist om, at deres "fælles" taktik ville lykkes.

- Jeg var ret sikker på, at Nicklas ville vælge mig fremfor Sandra. Alle havde jo overbevist mig om det, og særligt Anna og Malene virkede meget overbevisende, forklarer hun og uddyber:

- Det værste er at finde ud af, at man ikke kan stole på de folk, man troede, man kunne - så bliver man en smule mistroisk.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso tævet af spansk politi

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.