Camilla og Daniel lykkelige: NU er vi kærester!

Der skulle lidt mod til, men nu kan Camilla og Daniel kalde sig kærester.

Det startede som en lang date for 'Ex on the Beach'- Camilla og 'Paradise'-Daniel, men nu er de klar til at dele det med hele offentligheden.

- Ja, vi er blevet kærester, slår Camilla fast overfor Realityportalen og afslører, at det var Daniel, der tog sig mod til at spørge.

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: 'Paradise'-Daniel har fundet sin shewolf

Selvom parret er blevet enige om at få titel på, så har Daniel stadig ikke mødt Camillas søn.

- Vi tager det stille og roligt med det, lyder det fra Camilla, da spørgsmålet om hendes søn obligatorisk stilles.

LÆS OGSÅ: To paradisoer stilles overfor nærmest umulig beslutning

Camilla var ikke fast seer af 'Paradise Hotel' i starten, men det er hun blevet, efter hun begyndte at se Daniel, men hun er helt cool med at se Daniel kysse på andre.

- Det er helt okay at se Daniel kysse Sheena. Det er jo et år siden, at det er sket, og jeg forstår ham sgu godt, Sheena er utrolig sød og smuk. Men nu er det jo kun mig, han kysser på, fortæller Camilla forelsket.

LÆS OGSÅ: Afklaret ‘Ex on the Beach’-hunk: Derfor forlod jeg villaen med et smil

Der vil altid være haters

Selvom Camilla ikke så 'Paradise' i starten, så er hun nu klistret til tv'et, hver gang 'Paradise' ruller over skærmen, og hun er vild med den Daniel, hun ser.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg forstår ikke, hvis nogen synes, at Daniel ikke er sød i 'Paradise'. Han gik ind for retfærdighed og loyalitet, og hvis det er nogle værdier, som folk ikke kan afspejle sig i, så er der noget galt der og ikke med ham, siger Camilla til Realityportalen og fortsætter:

- Selvfølgelig vil der altid være nogle haters iblandt, men de mange positive beskeder overskygger bestemt de få dårlige.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: HOT ‘Paradise’-par går hvert til sit

Camilla har fuld forståelse for de valg, som Daniel tog inde på hotellet.

- Hvis nogen ikke synes, han er sød, så har de ikke oplevet at blive stukket i ryggen af nogen, som de stolede på. Jeg forstår udemærket, hvorfor han gjorde, som han gjorde.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe ramt af depression igen