Foto: TV3
Foto: TV3

Camilla har planer om familieforøgelse

Camilla og kæresten, Anders, har det så godt sammen, at de nu har planer om at øge deres familie inden for den nærmeste fremtid.

Et nyt familiemedlem er måske i vente, i hvert fald hvis man spørger Camilla fra ’Familien fra Holtewood’.

- Jeg har lidt planer om familieforøgelse, afslører Camilla overfor Realityportalen.dk og uddyber:

- Jeg vil meget gerne have en lille hund mere helst inden jul.

Camilla og Anders har allerede en hund ved navn Zoey, og de håber på, at det vil lykkedes dem at finde en legekammerat til Zoey inden for den nærmeste fremtid. Det er dog langt fra sandsynligt, at det vil lykkedes dem at finde en legekammerat inden jul, da Anders har noget i ærmet.

- Anders har en lille overraskelse til mig. Det eneste, som jeg har fået fortalt, er, at jeg skal have pakket min kuffert med afgang den 27. december, og at turen går til Bangkok, og så kan det jo godt være, at vi lige må vente lidt med at forøge familien, griner en spændt Camilla.

LÆS OGSÅ: Nadia fandt kærligheden i '6 på date'

Er flyttet sammen

Kærligheden mellem parret er ikke at tage fejl af, og de er netop flyttet sammen. Og de bor nu i Holte ligesom far, Michael Monetz, og Maria Donna.

- Anders og jeg er jo flyttet til Holte. Det går virkelig godt. Vi nyder livet, hinanden og vores elskede lille hund, Zoey. Vi er stadig så forelsket, indrømmer Camilla.

Det går rigtig godt med at bo sammen, og det er der en særlig grund til.

- Med hensyn til indretningen er Anders egentlig meget god til at lade mig få min vilje. Jeg er pigen, der meget tit rykker rundt på ting. Anders lå og sov en dag, og da han vågnede, stod det hele på en anden måde, fordi jeg ikke lige vidste, hvad jeg skulle bruge 2 timer på, griner Camilla.

LÆS OGSÅ: Posh er ikke til one night stands

Huslige pligter

Camilla erkender dog, at de har skullet vænne sig til at deles om de huslige pligter.

- Der er jo de problemer, som alle af og til har - hvem skal ned med skraldet osv., men jeg synes efterhånden, at vi har fået fordelt tingene på en god måde, så vi begge kan holde det ud, fastslår Camilla og understreger, at de er gode til at give hinanden plads.

LÆS OGSÅ: Amalie slås med SKAT

Holder jul sammen

Og plads har de masser af, for selvom parret nu er flyttet sammen, så ser de ikke meget til hinanden for tiden.

- Vi arbejder meget forskudt. Anders har normale arbejdstider, hvorimod jeg som danselærer arbejder om aftenen, fortæller Camilla og fortsætter:

- Nu går vi bare og glæder os til, at vi kommer hen mod juleaften, for vi har besluttet, at vi skal holde det hjemme i vores eget lille ’Holtewood’ - kun os to med Zoey.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.