Camilla Frederikke
Camilla Frederikke

Camilla Frederikkes nye karriere: Jeg kan mere end at være influencer

Nu springer Camilla Frederikke ud som skuespiller.

Influencer, realitydeltager, professionel danser. Camilla Frederikke har efterhånden en lang liste af forskellige titler på sit CV, og nu kan hun snart tilføje endnu en af slagsen: skuespiller.

LÆS OGSÅ: Fie flytter for sønnens skyld: Her ligger vores nye hus

Hun har nemlig fået en rolle i Halloween Cirkus Dracula 2023, som bliver spillet i efterårsferien.

- Jeg fik tilbudt rollen, og Clemens, som står for showet, har turde at satse på mig og mine evner, og jeg glæder mig til at vise og bevise, at jeg kan andet og mere end mit influencerliv, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i tårer: Pavestolt af datteren

Camilla Frederikke glæder sig til endelig at indtage de skrå brædder, for det har nemlig længe været en drøm, som hun var nødt til at lægge på hylden tidligt i karrieren.

- Jeg glæder mig så meget! Jeg har altid haft en lille performer i maven, og jeg har faktisk af flere omgange haft søgt ind på musicalakademiet, men fik at vide, at jeg ikke passede ind i Danmark, og at jeg skulle søge til udlandet. Så derfor valgte jeg jo dengang at gå min egen vej og starte mit influencerliv, men jeg har altid været ked af, at jeg aldrig fik brugt mit dans, drama og sang, da det altid har været en kæmpe passion, forklarer 'Good Luck Guys'-deltageren.

LÆS OGSÅ: Janni Ree sendt væk på sin fødselsdag

Professionel danser

Det er dog ikke helt uvant for influenceren at stå i spotlyset på en scene.

- Indtil jeg var 21 år, har jeg været elitesportsdanser i standard og latin, som er det, man ser i 'Vild med dans', og jeg rejste verden rundt med dansen og tog blandt andet min gymnasielle uddannelse igennem Team Danmark. Derudover har jeg deltaget i diverse musicalopsætninger hos Hjørring Sommerspil og har deltaget i lidt kortfilm samt sunget og skrevet lidt sange i skjul, men har aldrig fået chancen for virkelig at bruge det til noget før nu, fortæller Camilla Frederikke, der i forestillingen skal spille karakteren Cat, som Dracula forelsker sig i.

LÆS OGSÅ: Lagde du også mærke til det i 'X Factor'? Her er Theodors skjulte talent

Hun håber dog på, at denne mulighed for alvor kan kickstarte skuespilkarrieren.

- Jeg håber jo, at dette kan åbne nogle nye døre for mig i min karriere, hvor jeg får mulighed for at vise mange flere sider af mig selv inden for dans, skuespil og sang, så jeg håber folk vil komme og støtte op, for jeg er så klar til endelig at vise, hvad jeg også kan! afslutter Camilla Frederikke, der blandt andre skal spille sammen med Clemens, Patrick Berdino og Mattias Hundebøll i forestillingen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche i nyt projekt: Deler sine vilde oplevelser med mænd