Camilla Framnes stopper i 'De unge mødre'

Når den kommende sæson af reportageserien er slut, er det også slut med at følge med hos den unge mor og familien.

Realityportalen.dk kunne i går fortælle, at Annica Øst stopper efter den kommende sæson 25 af 'De unge mødre', men allerede nu står det klart, at hun ikke er den eneste af deltagerne, som seerne må undvære efter forårssæsonen.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

LÆS OGSÅ: Deltager tvunget til ‘De unge mødre’-exit: Jeg har næsten lyst til at græde

Camilla Framnes og familien har nemlig også valgt, at nok nu er nok, og derfor bliver den kommende sæson også den sidste, hvor seerne kommer med ind i det nordjyske hjem. Det bekræfter hun over for Realityportalen.dk.

- Jeg er med i den næste sæson, men herefter har vi valgt at sige, at det er slut, fortæller 'De unge mødre'-deltageren og uddyber årsagen til beslutningen:

- Jeg rundede jo et skarpt hjørne, da jeg fyldte 30, og børnene er begyndt at blive store. Oliver har ikke lyst til at være med mere og har derfor ikke været det i et stykke tid, så det giver bare god mening at stoppe nu, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en meget forvirret Camilla Framnes, da hun vågner efter narkosen.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor

SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste

Helt fint

'De unge mødre' har i lang tid været nærmest identisk med Camilla Framnes, og reportageserien har on/off været en del af hendes liv i godt 12 år. Alligevel er det ikke et vemodigt farvel for hende.

- Jeg har det helt fint med, at det snart er slut. Jeg har efterhånden lavet det så længe, og selv om det måske kommer til at lyde lidt hårdt, så er det et stykke tid siden, at jeg sidst har glædet mig til at skulle optage.

- Det er efterhånden blevet noget, som vi bare gør og er blevet vant til, men glæden ved at lave de optagelser er bare ikke den samme mere. Derfor er det også et fint tidspunkt at stoppe på, siger den unge mor og fortæller, at børnene også har det helt fint med, at det nu er slut.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om familiedrama: Jeg fortryder intet, men …

Klar på mere tv

Det er dog ikke nødvendigvis helt slut med at se Camilla Framnes på skærmen. Til foråret debuterer hun som vært, når DPlay sender serien 'Mødregruppen', hvor hun sammen med en masse andre 'De unge mødre'-deltagere skal rådgive seerne.

- Det har været virkelig sjovt og spændende at lave. Der har selvfølgelig været nogle svære emner, men jeg synes, vi har haft et godt hold. Vi er jo alle mødre med børn på forskellige aldre, og vi er jo også selv forskellige. Så det har jeg været glad for, siger den unge mor, der ikke afviser at fortsætter i værtsrollen.

- Ja, det kunne jeg helt sikkert godt tænke mig at lave mere af i fremtiden. Men nu må vi se.

Den sidste sæson af 'De unge mødre' med Camilla Framnes, Kevin og børnene kommer på Kanal 4 og DPlay i løbet af foråret, mens ‘Mødregruppen’ sendes på samme tidspunkt.

Se interviewet med Camilla og Kevin fra Reality Awards. Her afslører de blandt andet, hvilket spændende planer der er i vente.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet