Camilla Framnes starter på en frisk

Camilla har været meget igennem det seneste år, men nu har hun medvind. Læs her om den unge mors nye tilværelse.

Camilla er kendt fra Kanal 4’s succes-serie, ’De unge mødre’. I efteråret blev Camilla gift med Christian, som er far til hendes yngste søn, Sebastian. Ægteskabet varede dog kun to måneder. Nu er hun startet på en frisk.

- Jeg har det rigtig godt lige nu. Mine kære to drenge og jeg er ved at flytte til Aalborg i en ny lejlighed for at komme tættere på min familie og venner. Så det er simpelthen bare så dejligt, fortæller den unge mor og fortsætter:

- Drengene har det også rigtig godt. Oliver er lige startet i 0.a, og han har fået sig en masse nye venner og stortrives. Det gælder også Sebastian. Han er startet i børnehave og stortrives der. Glade og tilfredse!

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes sælger brudekjole

Flytter ikke sammen med Kevin

Camilla har genfundet kærligheden efter skilsmissen, og hun danner nu par med Kevin. Der har i den seneste tid svirret rygter om, at de skulle flytte sammen i den nye lejlighed, men dette kan Camilla dog afkræfte.

- Det går rigtig godt. Vi er stadigvæk meget forelsket og nyder hinanden, når vi kan. Vi skal dog ikke flytte sammen endnu. Kevin er taget til Norge et år for at arbejde, og vi ses ca. en gang om måneden, når det kan lade sig gøre. Men heldigvis findes Skype, hvor vi snakker sammen dagligt, fortæller den unge mor, som stadig er på talefod med Christian.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes har fundet kærligheden

Vil af med de sidste kilo

Det er ikke kun på kærlighedsfronten, at Camilla har succes. Også vægttabet er fortsat en succes.

- Det går fint, den er stadig meget stille, men jeg arbejder stadig på at få de sidste kilo af, fortæller den unge mor, som desuden holder mange foredrag om vægttabet i løbet af efteråret.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Overvejer at flytte sammen med kæresten

’De unge mødre’

Blandt seerne er Camilla en populær mor, og de kan derfor glæde sig over, at de kan følge hende i endnu en sæson af ’De unge mødre’. Camilla får meget positiv respons i hverdagen.

- Folk skriver og siger hej på gaden. Folk er rigtig søde, og jeg ville ønske, jeg havde alt den tid, jeg skulle bruge for at svare tilbage på min beskeder inde på Facebook, men jeg prøver at svare, hvor jeg kan. Men i bund og grund er folk så søde. De kommer med ros og gode råd, fortæller Camilla.

For Camilla er det lærerigt at medvirke i ’De unge mødre’.

- Jeg synes, jeg har fået nogle gode oplevelser med mig, og så er det en selvlæring af sig selv. Det er lidt svært at forklare, men man kan lære af de andre piger, der er med i programmet, men også sig selv. Man tænker meget over tingene, og det, synes jeg, er sundt for mig, forklarer Camilla.

Camilla føler, at hun har gennemgået en udvikling, siden hun startede med at medvirke i succes-serien.

- Som tiden går, bliver man ældre og får flere erfaringer som mor. Jeg synes, man lærer af sine fejl, og jeg synes, jeg har fået mere livsglæde med tiden. Jeg har lært at nyde livet, selvom det nogle gange kan være svært, forklarer den unge mor, som endnu ikke ved, hvor længe hun bliver ved med at være med i ’De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Varm velkomst til 'De unge mødre'

Drømmer om en familie

Camilla er slet ikke i tvivl om, hvordan hendes fremtid skal se ud, hvis hun helt selv må bestemme.

- Jeg vil gerne have mig et fast og godt arbejde som kontorassistent, en dejlig familie som jeg kunne få lov at dele sammen med Kevin og hans pige, Amalie, i fremtiden - en sund og velfungerende familie, der gerne tager på skiferie og charter en gang om året, slutter Camilla.

Se mere til Camilla og ’De unge mødre’ hver tirsdag kl. 21.00 på Kanal 4.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.