Camilla: ’Familien fra Holtewood’ beskriver os virkelig godt

’Familien fra Holtewood’ er slut for denne gang, og for Camilla har det været en oplevelse at vise sit private familieliv frem for offentligheden. Læs her om hendes oplevelse af programmet.

I efteråret blændede TV3 op for reality-programmet, ’Familien fra Holtewood’, hvor Michael Monetz og Maria Donna gav seerne et indblik i deres private familieliv – et familieliv som på mange punkter afviger fra normalen. Programmet følgede også Michael Monetz datter, Camilla Dalsgaard, på tæt hold, og for Camilla har det været sjovt at blive fulgt af et kamerahold.

- Det har været super sjovt at være med i ’Familien fra Holtewood’. Det er dejligt, at andre har fået lov til at se, hvordan vi som familie fungerer, og hvordan vi har det med hinanden, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.

Det er især vejen fra Holtewood til Hollywood, som har været programmets omdrejningspunkt, og ifølge Camilla har programmet fremstillet deres familieliv korrekt. De er en familie, som følger deres drømme, og som ikke er bange for at sætte mange bolde i luften.

- Den måde, som programmet er blevet klippet sammen på, beskriver os virkelig godt, selvom jeg nu ikke føler mig som en jetsetter på nogen måde, fastslår Camilla.

Paradise-Rikke: Hilsen til Realityportalen

En sæson mere?

Camilla har kun fået positive reaktioner på programmet, og mange efterspøger at se mere til den atypiske familie.

- Dem, som jeg har hørt noget fra, vil meget gerne se mere til vores lille familie og de projekter, som vi går rundt og laver, siger Camilla og uddyber, at hun har mange planer, som kunne være sjovt at filme.

Hun håber derfor på en sæson mere.

- Nu må vi se, om TV3 giver os en sæson to. Det håber jeg virkelig på, at de gør, siger Camilla og understreger, at hun dog ikke ved noget om det endnu.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.