Bubbly fra 'Kongerne': Jeg er lidt småtosset

Den 23 årige sygeplejerskestuderende, Rosa ’Bubbly’, er en af de to nye konger i ’Kongerne af Svendborg’ .

I ’Kongerne af Svendborg’ er de to tidligere konger, Fissan og Kitty, blevet skiftet ud med Glenn ’Zebra’ og Rosa ’Bubbly’. Så der er noget at leve op til for de to nyeste familiemedlemmer.  De to nye må vise, at de kan skabe fest og farver, og være kongetitlen værdig. Og efter premieren på ’Kongerne af Svendborg’, i mandags, er der ingen tvivl om, at de to nye vil vise, at de fortjener kongekronen.

-Vi gav den max gas og havde det pisse skægt’ siger Bubbly til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Fissan: Aldrig mere 'Kongerne'

Svært at finde sin plads

Mens de andre konger før har festet og underholdt sammen, har Bubbly kun kunnet se med på skærmen. Men, Bubbly ville ikke nøjes med at se på i denne omgang, så hun meldte sig som deltager.

-Jeg synes, kongerne er et fedt underholdningsprogram, og jeg tænkte, det kunne være udfordrende og spændende, forklarer hun.

Men, før Bubbly rigtigt kunne slå sig løs, skulle hun først lige ind i varmen hos den sammentømrede ’familie’.

-Det var super fedt at møde de andre konger, men der er altid lidt knas, når man er den nye pige i klassen, fortæller Bubbly og fortsætter:

-Man skulle lige finde sin plads og sådan, men det gjorde jeg.

LÆS OGSÅ: Foxy om sine nye fortrin: Jeg sover kun på ryggen!

Lidt popsmart

I mandags havde ’Kongerne af Svendborg' premiere, og  Bubbly så, for første gang, sig selv på tv.

-Det var lidt underligt at se sig selv første gang, synes nok selv, jeg var lidt popsmart, erkender den friske pige, som dog tilføjer, at det også var super fedt at se sig selv på tv.

Vi har kun set det første afsnit af ’Kongerne af Svendborg’, men der er flere afsnit og mere at glæde sig til. Vi spurgte Bubbly, hvad vi kan forvente at se fra hendes side:

-I kan forvente en energibombe, som er fuld af fis og ballade, og til tider lidt freakshow. Jeg er lidt en tosse, afslutter hun.

Se med i aften på Kanal 5 klokken 22.00, når 'Kongerne af Svendborg' atter er tilbage.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.