Bronuts slår sig sammen med 'Løvens hule'-Jacob Risgaard

Et nyt billede har fået flere til at spekulere i, om den nordjyske løve har investeret i den succesfulde donutkæde. Det havde han gerne gjort, men Bronuts har ikke brug for en løve, forklarer de.

Det har fået flere følgere af 'Paradise'-stjernen Türker Alicis donutforretning Bronuts til at undre sig, at de tirsdag lagde et opslag op sammen med 'Løvens hule'-investoren Jacob Risgaard.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

Her står de to stiftere, Türker Alici og Ninos Oraha, sammen med den nordjyske løve foran indgangen til Bronuts-butikken i Aalborg, hvilket har fået flere til at gætte på, om løven mon har investeret i den succesfulde donutkæde.

- I dag stod den på et spændende møde sammen med Jacob Risgaard. Vi glæder os til at fortælle jer mere om det, skriver Bronuts til et billede af de tre herrer, der holder nogle nye donuts.

Herunder kan du se billedet af Jacob Risgaard og Bronuts

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Bronuts Donuts Denmark Aps (@bronutsdk)

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaards svære barndom: Fra børnehjem til spahotel

Havde investeret på stedet

Hverken Türker, Ninos eller Jacob er vendt tilbage på Realityportalens henvendelser, men overfor B.T. afviser Jacob Risgaard, at mødet handlede om, at han har investeret i foretagendet.

- Jeg havde nogle fordomme om realitystjerner inden, men de her gutter er for vilde. De er energiske og vildt engagerede. Det er det, jeg kan lide. Havde de på dagen spurgt, om jeg ville investere i konceptet, havde jeg sagt ja på stedet, forklarer løven til mediet.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om 'Løvens hule'

Derimod er der tale om et velgørende samarbejde, hvor Bronuts har lavet noget specielle donuts, hvor overskuddet går til Jacob Risgaards velgørende fond, CoolUnite, der støtter udsatte og sygdomsramte børn i Danmark.

Türker: Vi har ikke brug for en løve

I en YouTube-video har Türker også tidligere afvist idéen om at få en løve med i virksomheden.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Så meget får jeg i løn

- Det kunne være mega fedt at være med i 'Løvens hule' bare for at se løvernes reaktion, især når vi kan komme med de tal, vi kan. Men vi har jo Brian CULT, som ejer 33,33% af kæden her, så vi har ikke brug for en løve, hvis man kan sige det på den måde, vi har en herre, der er kompetent nok til at kunne trække os med videre udover landets grænser, begrundede Türker.

Herunder kan du se de fire ejere af Bronuts

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Brian Sørensen Cult (@brianscult)

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys virksomhed i ‘Løvens hule’

Der er nemlig allerede fire ejere af Bronuts-kæden, hvor stifterne Türker og Ninos står for 66,66%. Derudover er der kommet to yderligere partnere ind, der har købt resten af andelen i virksomheden: Det er CULT-iværksætteren Brian Sørensen og den nuværende økonomichef i virksomheden, Brian Møller Kirkegaard, som Türker og Ninos ofte blot kalder øko-Brian.

TAG QUIZZEN: Den store 'Løvens hule'-quiz