Bro (Foto: Janus Nielsen)
Bro (Foto: Janus Nielsen)

Bro med i endnu et nyt program

Kevin 'Bro' Andreasen er for tiden aktuel i sin egen dokumentarserie, 'Kevin bygger Bro', men nu dukker han snart op i endnu et program.

Søndag d. 5. juli klokken 20.00 har DR1 premiere på det nye program 'Sommertogtet - lyden af vores land', hvor kendte danske musikere sejler rundt i det danske øhav med den debuterende vært, skuespiller Troels Lyby.

LÆS OGSÅ: Paradiso udsat for vold i årevis: Jeg håbede hele tiden på, det blev bedre

Undervejs gøres der stop ved danske havne, hvor musikerne - herunder den reality-velkendte Bro - præsenterer en sang, de ikke plejer at optræde med, men som har en særlig betydning for dem.

Herunder kan du se et billede fra femte program af 'Sommertogten - lyden af vores land'.

(Foto: Carsten Andersen / NordiskFilm)
(Foto: Carsten Andersen / NordiskFilm)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er blevet single

Programmet består af seks afsnit, hvor der for hvert afsnit er en ny musikalsk besætning med. Hvert program er optaget over to dage, hvor der sejles rundt i den såkaldte skonnert 'Aron af Svendborg' og gøres stop for at optræde med musikken.

- Rigtig mange danskere holder ferie herhjemme i år, og derfor vil vi gerne være med til at vise vores skønne land. Vi oplever Danmark fra søsiden og ser, hvad nogle af de mindre havnebyer rundt omkring i landet byder på. Samtidig kommer vi tæt på og lærer nogle af de store, danske musikere endnu bedre at kende, når vi i denne usædvanlige sommer ikke har mulighed for at opleve dem, som vi plejer, siger underholdningsredaktør i DR, Jan Lagermand Lundme, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Realitybabe er blevet mor

Bro: Formidabel oplevelse

Bro er først med i det femte program, der bliver sendt d. 2. august kl. 20.00 på DR1. Han er en del af en den musikalske besætning, der også består af Lina Rafn og Katrine Gislinge, og de kommer til at sejle forbi Middelfart, Bogensen og Juelsminde.

Bro har da også allerede teaset lidt for det nye program på sin Instagram, dog uden at røbe det store, da opslagene er fra før programmet blev offentliggjort. Hvad han dog ikke skjuler er, at han har stornydt tiden sammen med besætningen, han var om bord på skonnerten ’Aron af Svendborg’ med, nemlig vært Troels Lyby og musikerne, 'Infernal'-forsanger og tidligere 'X Factor'-dommer, Lina Rafn, samt koncertpianist Katrine Gislinge - og ikke mindst produktionsholdet bag programmet.

- Formidabel oplevelse, kalder Bro det på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

Herunder kan du se Bros første opslag forud for programmet, hvor han sidder med værten Troels Lyby

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-værts søn opereret

Herunder kan du opslaget, hvor Bro takker for oplevelsen

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Formidabel oplevelse. Vi er på rette på vej. Målrettet. Klar ?

Et opslag delt af BRO (@jegerbro) den 23. Jun, 2020 kl. 10.22 PDT

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

LÆS OGSÅ: ‘Gutterne på kutterne’: Vores bedste fangst