http://site-171893.bcvp0rtal.com/detail/video/6306244804112/bro-skal-have-hj%C3%A6lp-til-sit-alkoholforbrug&q=bro%20skal%20have%20hj%C3%A6lp

Bro indrømmer stort problem: Har brug for hjælp

Jasmin og Bros parforhold har ikke kun været en dans på roser. Især Bros alkoholforbrug har været en stor udfordring for det unge reality-par.

- Jeg kan ikke bare drikke to øl. Så bliver det til ti, så til tyve, og så til to dage. Og Jasmin har sagt til mig tusinde gange, at jeg skal have hjælp. Men det er sygt nok, at alkoholen kan styre mig så meget, indrømmer Bro i det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin'.

LÆS OGSÅ: Naboer afslører: Politi og ambulance hos Sidney

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bro fortæller om den sang, han har lavet til Jasmin.

Jasmin har tidligere krævet, at Bro begyndte på antabus for at få styr på sin festlige livsstil. En livsstil Jasmin bedt ham om at skrue ned for, hvis de to skal have en fremtid sammen som par, og nu indser Bro, at det er tid til at lave en ændring.

- Jeg har brug for noget hjælp til at styre mit alkoholforbrug. For det kan jeg ikke selv finde ud af, erkender han i det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin' og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par skal være forældre

- Alkohol er hverken vigtigere end vores parforhold eller Jasmin. Så selvfølgelige skal der sker noget. Hun skal have en undskyldning fra mig, fordi jeg lovede hende, at jeg godt kunne styre det, men det kunne jeg ikke. Jeg skal have noget hjælp udefra og så stoppe med at drikke i lang tid.

LÆS OGSÅ: Vild panik under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’

Et personligt nederlag

I afsnittet indrømmer Bro også, at hans massive alkoholforbrug har store konsekvenser for ham selv og sine omgivelser.

- Jeg har opført mig sindssygt, og det er jo ikke første gang. Jeg troede, jeg kunne styre det, men igen har jeg bevist, at det kan jeg ikke. Jeg har lidt en nederlag til mig selv, fortæller en skuffe Bro og erkender:

- Det er jo ikke kun Jasmin, jeg behandler dårligt. Det er også mig selv. Man skal ikke behandle kroppen på den måde. At have det "fedt" i to dage og været smadret i fem. Det skal man ikke. Shit, jeg har behandlet mig selv dårligt, indrømmer han til sidst.

LÆS OGSÅ: Vennerne om Sidney Lee: Han ville gerne ud af det

Om Bro får fortalt Jasmin, at han har brug for hjælp til sit indtag af alkohol, og om hun godtager hans undskyldning, kan ses i det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin' på Discovery+

LÆS OGSÅ: Martin Jensen om fyring: Støtter TV 2