Foto: SBS/Jakob Mydtskov
Foto: SBS/Jakob Mydtskov

Brian: 'Singleliv' er ikke længere det program, jeg meldte mig til

Brian Nørremark går ind under kategorien 'Singleliv'-deltagere, men alligevel mener han ikke, at han kan sammenlignes med de nuværende deltagere.

Igennem en annonce på dating.dk fik Brian øjnene op for programmet 'Singleliv'. Han tilmeldte sig og blev castet, for folkene bag programmet kunne lide, hvad de så.

- Min indgang var, at hvis nogen fik et indblik i mit liv, så ville det være nemmere at finde en kæreste, fortæller Brian Nørremark til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Jeg får afsnittene på DVD, så jeg og min familie kan vende tilbage til dem.

LÆS OGSÅ: Joy viser godterne frem

Dokumentaren er helt væk

Selvom Brian langt fra er single, men derimod gift og far til to drenge, så har han fulgt med i 'Singleliv' de seneste sæsoner. Men det program, som han meldte sig til i sin tid, er langt fra det 'Singleliv', som han ser på Kanal 4 i dag. Da programmet startede op, var ideen at lave en dokumentar om fænomenet 'livet som single', men det er langt fra konceptet i dag.

- Jeg er kritisk overfor, at kalde det 'Singleliv', jeg har deltaget i, for reality-TV. Det var en dokumentar, indtil strippere, "amerikanere" og gøjlere kom til, fortæller han med et smil og fortsætter:

- Jeg har ikke set de nyeste afsnit af 'Singleliv', men jeg synes, at nogle af deltagerne foregiver et liv, som de ønsker, de havde, fremfor et de reelt har. Der er så meget, som hedder reality-TV for tiden, men 'Singleliv' viser, eller det burde vise, rigtige mennesker og deres rigtige liv. Betegnelsen (red. reality-TV) bruges måske lidt nedladende om det TV, en del ikke vil vedkende sig, at de ser, men som alle har en holdning til. Det, synes jeg, ikke er fair, for personligt fik jeg meget ud af at se mig selv og de andre deltagere.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus laver sang om booty-kant

Fortryder intet

Den tidligere 'Signleliv'-fyr fortryder absolut ikke, at han var med i programmet, men gør det klart, at konceptet ikke længere er det samme.

- Jeg meldte mig til en dokumentar, og selvom det måske ikke var noget, sådan en som jeg typisk ville gøre, så havde jeg besluttet mig for at svare ærligt på alle spørgsmål og ikke foregive noget, som ikke eksisterede fortæller ham.

Og netop Brians ærlighed har uden tvivl været med til at gøre ham til en populær deltager i programmet.

- Reaktionerne har været positive. Jeg har kun haft enkelte anonyme opringninger og lidt breve om, at jeg var en klovn. Paradoksalt nok ender jeg med at med at møde Bettina, min nuværende kone, som aldrig havde set et eneste afsnit. Efterfølgende har hun dog set et par afsnit, men det er kun, fordi at mange mennesker ville vide, om hun var god til at lave frikadeller, griner Brian.

Husk at se med i aften på Kanal 4 klokken 20.00, når de nye afsnit af 'Singleliv' ruller over skærmen.

LÆS OGSÅ: Frække Jackie: Jeg skal kunne se en fremtid med fyren

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.