BREAKING: 'Paradise'-Martin skal fem måneder i fængsel

'Paradise'-deltageren er anklaget for vold og har netop modtaget sin dom.

I formiddag mødte Martin fra 'Paradise Hotel' op i retten i Aarhus sammen med kammeraten Stolle og veninderne Maria Hylleberg og Anna Due. Martin var tiltalt for at have slået en mand i ansigtet på 'Heidi's Beer Bar' i Aarhus, ligesom han efterfølgende skulle have nikket en anden mand en skalle ude foran diskoteket.

Martin har netop modtaget sin dom.

- Martin fik fem måneder med den begrundelse, at man på videoovervågningen kan se, at han slår, og dommerne mente ikke, at det var i nødværge. På filmen ser man også, at Martin bliver skubbet, rejser sig og slår, fortæller Maria til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Martin: Haters rører mig ikke

Martin: Vil gøre det igen

Martin følte selv, at han havde gode chancer for at vinde sagen, da han kunne genfortælle hele forløbet, som det skete på overvågningen. Ofrene derimod kunne intet huske, fordi de havde været for fulde.

- Jeg er træt af, at jeg skal ind at sidde. Jeg er glad for, at folk har set videoen, så de kan se, hvad der skete. Jeg kan stå inde for det, som jeg har gjort, og jeg ville gøre det igen, siger han og tilføjer:

- Uden for diskoteket står der tre (red. ofrenes kammerater) rundt om min kammerat. Jeg siger til dørmanden, at han skal stoppe dem, men det vil han ikke, så jeg giver ham en skulder. Jeg er opdraget ordentligt og vil gøre alt for mine venner.

LÆS OGSÅ: Anna fortryder: Skulle have valgt Kasper

Dybt chokerede

Maria er dybt chokeret over, at anklagerne mente, at Martin havde nikket ofret en skalle. Ofret var alt for høj til, at det kunne lade sig gøre, og derudover havde Martin hænderne bundet på ryggen, hvilket ligeledes gjorde hændelsen umulig, mener hun.

- Jeg er så chokeret over, at man kan få en dom for ingenting. Der er voldtægtsmænd, voldsforbrydere, og så er der åbenbart Martin, forklarer hun.

Martin har endnu ikke afgjort, om han vil anke sagen.

- Jeg overvejer at anke. Anklageren gik efter syv måneder til mig, og jeg fik fem. Efter to tredjedel af tiden kan man blive prøveløsladt, så det vil være en måned mere, jeg vil kunne komme til at sidde inde, så jeg kan næsten kun vinde. En måned fra til gør ikke så meget, siger han.

Overfaldet fandt sted en oktoberaften, kort efter Martin var kommet hjem fra Mexico og 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Steven: Vi glemmer konsekvenserne

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.