BREAKING: 'Paradise'-babe medvirker i årets 'Robinson'

Tidligere 'Paradise'-finalist får nu endelig chancen for at deltage i 'Robinson Ekspeditionen'.

I 'Paradise Hotel' sæson 7 røg Tina Bianca Mosekjær Madsen ud i finalen til Nick Bisgaard Jakobson. Det var svært for hende at vende tilbage til hverdagen, men hun gik hurtigt i gang med en fitness-karriere.  Hun fandt dog løbende ud af, at hun ikke var færdig med reality-tv. Nu får hun chancen i 'Robinson Ekspeditionen'.

Tina har tidligere udtalt til Realityportalen.dk, at hun altid har haft en drøm om at deltage i 'programmet.

-Jeg har seriøst siden programmets start tilbage i 1998 haft en uhyrlig stor trang til at melde mig og udfordre mig selv to the max. Jeg er et af de største konkurrencemennesker, man kan finde på denne jord. Derudover elsker jeg at udfordre min fysik og hele tiden overraske mig selv positivt, fortalte Tina tidligere.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tina vil have nye bryster

Forventer at vinde

Tina ansøgte om deltagelse i 2013, men blev ikke valgt. Da hun fandt ud af, at 'Dovne Robert' var blevet valgt frem for hende, blev hun meget vred. Det viser sig dog nu, at hun alligevel har fået en plads. Hende og kæresten skal nemlig begge medvirke i programmet til efteråret.

- Det er helt surrealistisk. Det har været en drøm, siden jeg var en lille pige. Jeg kan ikke forestille mig et federe sted at komme ned og prøve mine grænser af, siger 28-årige Tina i dag til Realityportalen i dag og tilføjer:

- Jeg forventer selvfølgelig at vinde.

Kæresten Andreas er 30 år, og parret har været kærester halvandet i år.

Samtlige deltagere er i dag rejst mod Filippinerne, hvor årets 'Robinson Ekspedition' skal optages.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Det er ikke længere underholdning

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.