Børn i fremtiden: Mathilde og Robin uenige

Når det kommer til den alvorlige snak om børn og fremtiden, står Robin og Mathilde ikke helt samme sted.

I løbet af foråret og sommeren blev 20-årige Mathilde Beuschau fra ‘Årgang 0’ og 21-årige Robin Christensen fra ‘Ex on the Beach’ kærester.

Selvom de det hele gik hurtigt, og de er flyttet sammen, er det hele jo stadig nyt. Men derfor vil Mathilde gerne vide, om Robin vil have børn. Den alvorlige snak er Robin dog ikke enig i, at de behøver at tage allerede nu, og det fører til en lille diskussion. Det kan man se i den nyeste sæson 'Boss Ladies'.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Det skete efter ‘Vild med dans’-finalen

- Diskussionen gik ud på, om vi skulle have snakken om børn. Robin vil gerne bare snakke om det, når det er aktuelt, men jeg vil gerne vide, om vi er enige om situationen med børn, forklarer Mathilde.

Parret er altså enige om, at de gerne vil have børn med hinanden i fremtiden. Det har været meget vigtigt for 'Årgang 0'-baben at få svar på det store spørgsmål, da hende og Robin jo ellers står helt forskellige steder i livet.

LÆS OGSÅ: Albert & Jenna giver ikke slip: Vi er blevet afhængige af hinanden

-  Jeg vil bare gerne vide, om han vil have børn. For prøv at tænk, hvis han ikke vil have børn! Så vil jeg blive helt vildt ked af det. Jeg vil så gerne have børn, men først når jeg er blevet meget ældre, suger hun.

Siden 'Boss Ladies' er blevet optaget i sommeren, har parret dog alligevel snakket om deres fremtid sammen og om, hvornår de gerne vil have børn.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet ‘Vild med dans’ gennem tiden 

- Vi har snakket om det, og vi er blevet enige om, at der bare er en helt masse ting, vi kunne tænke os at opleve, før vi får børn. Vi vil gerne giftes først, og vi kunne også godt tænke os at rejse jorden rundt og købe noget, vi kan bo i. Så der er bare mange, mange ting vi gerne vil have styr på først. Det der med børn er meget langt ud i fremtiden, siger Mathilde til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nukâka & Silas: En katastrofe, hvis vi havde vundet!

Herunder kan du se klippet med parrets diskussion om børn. Hele ansnittet kan ses på Viaplay.