Boris fra 'Divaer i junglen' (Foto: Janus Nielsen)
Boris fra 'Divaer i junglen' (Foto: Janus Nielsen)

Boris Laursen: Jeg skal lave tv resten af livet

Reality-hunken er ikke i tvivl om, hvordan hans fremtid ser ud.

'Paradise Hotel', 'Divaer i junglen', 'Paradise Kollektivet' og nu 'Kollektivet' er programmer, som Boris Laursen har på CV'et. Han er dog slet ikke i tvivl om, at der de kommende år bliver føjet endnu flere tv-programmer på.

- Jeg vil gerne lave mere tv, og jeg tror også, at jeg kommer til det resten af livet. Jeg tænker, at jeg vil blive ved med at få det tilbudt, så jeg forestiller mig bare, at det kommer til at blive ved på den måde for altid, fortæller han selvsikkert til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er blevet single: Mit hjerte er knust

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

- Jeg elsker at lave tv, og det er også derfor, at jeg ikke laver så meget YouTube længere, for det er hårdt at redigere. Når jeg laver tv skal jeg bare gøre tingene, og så er der nogen, der står for resten. Det er lidt mere mig, fortsætter han tilføjer, han allerede har nye ting i støbeskeen:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model

- Jeg kan ikke afsløre, hvilke projekter jeg er i gang med. Jeg har nemlig gang i lidt forskelligt, men jeg kan slet ikke sige noget. Så bryder jeg nemlig nogle kontrakter, hvis jeg siger noget, fortæller han hemmelighedsfuldt.

Se Boris i 'Kollektivet' lige nu på Viafree.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg kan ikke få børn

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed